Dolar $
32.38
%-0.29 -0.09
Euro €
34.65
%-0.2 -0.07
Sterlin £
40.57
%-0.11 -0.04
Çeyrek Altın
3935.4
%-1.25 -49.39
SON DAKİKA
KİTAPLAR ARASINDA Pazartesi 07 Ağustos 2023 09:49

DUYGULARIN EFENDİSİ

Yazar: Çetin Çetintaş Destek Yayınları

Duyguların Efendisi

Daha önce yayımlanan kitaplarıyla satış rekorları kıran yazar Çetin Çetintaş, yeni kitabı "Duyguların Efendisi" nde duyguların doğuşunu, yönetimini ve sağaltımını ele alıyor. Elementlerin duygular üzerindeki gücünü sayfalarında anlatan Çetintaş,  her duygunun bir elementin temsilcisi olduğunu ve dengelenmesi ile insanın duygu çöplüklerinden kurtulmasına yardımcı olabileceğini aktarıyor.

"Duygularımız haber kaynaklarıdır, hiçbir duygu sebepsiz oluşmaz." diyen Çetintaş, kitabında duyguların sadece yaşanmaktan öte, hangi ihtiyaçtan dolayı ortaya çıktığını görmenin ve bunu yönetmenin önemine odaklanıyor. Kontrolsüzce yaşanan veya baskılanan duyguların, insanın kendisine verebileceği en büyük zararlardan biri olduğunu satırlarında aktaran Çetintaş, durumun fiziksel ve ruhsal sağlık üzerinde olumsuz etkilerine de vurgu yapıyor.

İnsan duygularının gizemli dünyasını araştıran ve bu konuda derin bir bakış açısı sunan yazar Çetin Çetintaş’ın 10. kitabı "Duyguların Efendisi", duyguların hangi ihtiyacı ortaya çıkardığını görmek ve yönetebilmek fikrini merkezine alarak, okura bilgi dolu bir rehberlik sunuyor.


ABONE OL