Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Kültür - Sanat - Magazin Salı 07 Mayıs 2024 15:20

DÜNYANIN EN GÜZEL ANNELERİNE ÖZEL BİR GÜN HİLTON ISTANBUL MASLAK'TA!

Hilton Istanbul Maslak, Anneler Günü'ne özel hem leziz hem de dinlendiren bir kampanyaya imza atıyor. Zaxi Restoran'da zengin içerikli açık büfe kahvaltıyı yüzde 20 indirimle sunan otel, Ocean Club Fitness&Spa'da ise yüzde 30 indirim avantajı ile annelerinize keyifli bir dinlenme armağan ediyor.

Dünyanın en güzel annelerine özel bir gün Hilton Istanbul Maslak'ta!

Hayatımızın her evresinde bizim mutluluğumuz, iyiliğimiz için her şeyini ortaya koyan annelerimize en güzel hediyenin birlikte keyifli bir gün geçirmek olduğunu düşünüyorsanız Hilton Istanbul Maslak’ın Anneler Günü kampanyası tam size göre. 

 

Önce nefis bir kahvaltı ardından güzel bir dinlenme…

Hilton Istanbul Maslak, Anneler Günü’ne özel kampanyasıyla bu özel günü unutulmaz kılıyor.  Şehrin En İyi Otel Restoranı Ödülüne sahip Zaxi Restoran’da zengin lezzetlerle dolu açık büfe kahvaltıyı yüzde 20 indirimle sunan otel, Ocean Club Fitness&Spa’da ise yüzde 30 indirim avantajı ile annelerinize keyifli bir dinlenme armağan ediyor. Misafirlerine özel bir sürpriz de yapan otel, kahvaltı sonrasında ikram edilen pasta ile de annelerinize tatlı bir jest yapıyor.

 

Anneniz yeniden doğmuş gibi hissetsin!

Ocean Club Fitness&Spa’nın birbirinden özel masaj uygulamalarıyla annelerinizin tüm yorgunluğunu azaltabilir, yeniden doğmuş gibi hissetmesini sağlayabilirsiniz.  Bünyesinde 2 VIP odası olan Ocean Club Fitness&Spa’da; stres ve kas gerilimini azaltan İsveç masajından gevşetici ve dinlendirici aroma terapi masajına, kan ve lenf dolaşımını artıran taş masajından sırt ve boyun bölgesindeki ağrıların giderilmesini sağlayan Hint baş masajına kadar misafirlerin ihtiyacına göre pek çok masaj uygulanabiliyor.  İçerisinde Türk hamamın da yer aldığı Ocean Club Fitness&Spa’da maskeli kese köpük masajları ise en çok tercih edilenlerden. 

 

ABONE OL