Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Cumartesi 18 Kasım 2023 16:53

DÜNYA ÇAPINDAKİ BAYİLERİYLE ANTALYA'DA BİR ARAYA GELDİ

Teksan, dünya çapında 110 bayisiyle Antalya'da bir araya geldi. Toplantılarda sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunulurken Teksan'ın bir jeneratör şirketinden güç çözümleri alanındaki stratejik şirketlerden birine dönüşmesine vurgu yapıldı. Toplantılarda Teksan'ın yeni tanıttığı taşınabilir güç ünitesi Go On da büyük ilgi gördü.

Dünya çapındaki bayileriyle Antalya'da bir araya geldi

Kesintisiz güç çözümleri sektörünün lider şirketi Teksan, Türkiye ve dünyadan 110 bayisiyle Antalya’da bir araya geldi. Her yılın son çeyreğinde yıl ve sektör genelinde değerlendirmelerde bulunulan toplantıya, ABD’den Avustralya’ya Norveç’ten Madagaskar’a kadar pek çok ülkeden 150’den fazla bayi temsilcisi katıldı. We Got the Power, Go On (Gücümüz var, Devam edin)” konsepti ile Antalya Kemer ’de gerçekleştirilen toplantılarda Teksan’ın gelecek dönemde jeneratör şirketinden güç çözümleri alanında sektörün önemli oyuncusuna dönüşmesine vurgu yapıldı. 

 

Toplantıda , 2023’ün dünya genelinde zor bir yıl olarak geçmesine rağmen enerji çözümleri sektöründe birçok fırsatı da beraberinde getirdiğine değinildi. Ayrıca fabrikalarda endüstriyel alanda teknoloji ve üretim yeteneklerini artırmaya yönelik yatırımlardan bahsedilerek yeni yapılan metal işleri yatırımları ile Kocaeli fabrikasının tamamen bağımsız, en son teknoloji üretim üssü haline getirileceğine vurgu yapıldı. Toplantılarda ayrıca dünya pazarında zorluklara rağmen Teksan’ın geniş ürün gamı, yeni yatırımları, üretim kapasitesi ve artan marka bilinirliği ile pazar payını artırma hedefinden de bahsedildi. 

Teksan Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ata, toplantılara katılan yurtiçi ve yurtdışı bayilere Teksan içindeki yönetim değişimi ile CEO’luk görevini devralan Dr. Oğuz Can’ı tanıttırken, eski CEO olan Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Teksan’a da katkısı ve şirketi getirdği nokta açısından teşükker etti. Ata, yaşanan CEO değişimi kararının enerji sektöründe fark yaratan küresel bir marka olmak vizyonu ile uyumlu olarak alındığını belirtti. 

Go On katılımcılardan büyük ilgi gördü 

Toplantılar sırasında Teksan’ın yeni taşınabilir güç istasyonu Go On da uluslar arası katılımcılara ilk kez lanse edildi. Power Your Freedom (Özgürlüğünü Keşfet) sloganı ile katılımcıların beğenesine sunulan Teksan Go On; kamp, piknik, tiny house, evde bakım hizmeti, acil durumlar gibi pek çok ihtiyaç duyulan zamanda akıllı telefon, laptop, drone, TV, mini buzdolabı, sağlık ekipmanları ve el alterlerini şebekeden bağımsız çalıştırabiliyor. LiFePO4 bataryalarında depoladığı enerji sayesinde şebekeden bağımsız enerji ihtiyacını karşılıyor. Teksan Go On Taşınabilir Güneş Panelleri ise güneş ışığından ürettiği enerji ile Go On Taşınabilir Güç İstasyonlarının bataryasını doldurarak açık alanlarda enerji özgürlüğünü sağlıyor.

 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR