Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Havacılık Pazartesi 13 Kasım 2023 13:03

DUBAİ AİRSHOW'DA TİCARİ VE EĞİTİM UÇAKLARINI SERGİLEYECEK

Emirates, havayolunun en son yenilediği A380, ezber bozan Boeing 777-300ER ve Emirates Uçuş Eğitim Akademisi tarafından kullanılan Diamond DA42-VI ile Cirrus SR 22 eğitim uçaklarından oluşan tüm uçak ailesini sergileyecek. Ayrıca, Embraer Phenom 100 charter jeti de sergilenecek. Hem Emirates B777-300ER hem de A380 uçakları, havayolunun imzasını taşıyan en yeni görünüme sahip olacak.

Dubai Airshow'da ticari ve eğitim uçaklarını sergileyecek

Emirates'in devam eden 2 milyar dolarlık retrofit programı kapsamında tamamen yenilenen ilk 10 tanesinden biri olarak sergilenen A380 uçağında, yenilenen iç mekanlara ve tüm kabinlerdeki iyileştirmelere ek olarak havayolunun popüler Premium Ekonomi Sınıfı kabini de bulunuyor.

Tüm Dubai Airshow ziyaretçilerine açık olan Emirates sergi standında, bir dizi Emirates’e ait bölüm yer alacak. Bu yılın öne çıkan konularından biri de Emirates’te çalışan olmak deneyimi. Kabin Ekibi eğitimi ile başlayan, Emirates uçaklarının içinde kurulan oyunlaştırılmış ortamlar, ziyaretçilere öğrenme ve hizmet becerilerinin geliştirilmesinde çağdaş bir yaklaşım sunarak simüle edilmiş deneyimlerle gelecek için bir bakış açısı sunacak. 

Stantta bulunan Emirates resmi mağazasında da uçak modelleri ile diğer popüler havacılık ve seyahat ürünlerinin satışı yapılacak. Havayolunun Airbus A350 maket uçak modeli ilk kez Dubai Airshow'a özel olarak satışa sunulacak.

Emirates Uçuş Eğitim Akademisi, tek motorlu Cirrus SR 22'ye ek olarak bu yılın başında aldığı en yeni ve en gelişmiş eğitim uçağı Diamond DA42-VI'yı da sergileyecek. Emirates Uçuş Eğitim Akademisi eğitmenleri, Akademi'nin dünya standartlarındaki programı hakkında bilgi vermek üzere hazır bulunacak. Emirates Uçuş Eğitim Akademisi, global havacılık endüstrisinin gelecekteki kalifiye ticari pilot gereksinimlerini karşılamaya yardımcı olan havayoluna ait en son teknolojiye sahip tesisi olarak öne çıkıyor.

Özel bir stantta sergilenecek Emirates Geleceğin Yolcu Seyahati; Dubai İkamet ve Dışişleri Genel Müdürlüğü (GDRFA) ve Dubai Havaalanı iş birliğiyle yürütülerek gelişmiş biyometrik özelliklerle mümkün kılınan, yolcular için gelişmiş ve kolay bir havaalanı deneyimi sunuyor.

Emirates, Airshow’un ilk öğleden sonraki uçuş gösterisini, havayolunun en yeni görünümüyle Airbus A380 ve Boeing 777'den oluşan özel bir uçak geçişiyle açacak. Bu gösteriye, havayolunun ortağı BAE ticari havayolları ve ardından BAE'nin hava gösteri ekibi Al Fursan da katılacak.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR