Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
KİTAPLAR ARASINDA Pazartesi 28 Ağustos 2023 11:19

DOKTORDAN AZ KULLANILMIŞ

Yazar: Dr. Tayfun Hancılar Müptela Yayınları

Doktordan Az Kullanılmış

Mutsuzluk, günümüz koşullarında insanın en büyük derdi. Columbia Üniversitesi merkezli düşünce kuruluşu Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı’nın yayınladığı Dünya Mutluluk Raporu’na göre Türkiye, 2023 Mutluluk Raporu'nda 137 ülke içinde 106. sırada yer alıyor. Koşulların bu kadar zorlu olduğu bir hayatta ise sağlıklı kalmanın ilk anahtarı gülümsemek.

 

Hastanelerin en hüzünlü koridorlarına sahip onkoloji bölümünde kariyerini sürdüren Uzm. Dr. Tayfun Hancılar ise mutsuzluk yerine gülümsemeyi tercih edenlerden. Çünkü gülümsemenin olağanüstü gücüne inanıyor ve herkesi bu yönde teşvik ediyor. Hastalıklardan ziyade gülümsemenin bulaşıcılığını savunan Hancılar, okuyanın yüzünde bir tebessüm yaratmak adına “Doktordan Az Kullanılmış” kitabını yazdı. Kitapta Hancılar’ın perspektifiyle insana, hayata, ilişkilere dair birçok konu mizahi bir dille ele alınıyor. 

Türkiye’nin mutsuzluk sıralamasında epey ön sıralarda olduğunun altını çizen Hancılar, “Ben de 32 yıllık bir onkolog olarak hayatım boyunca mutsuzluk yerine gülümsemeyi tercih ettim. Yapabildiğim kadarıyla… Bu kitap yüzünüzde hafif bir gülümseme yaratabilmek için yazıldı. İlk on sayfayı okuyup kendinizi mutlu hissediyorsanız devam edin… Sonuna kadar geldiyseniz tebrikler, ‘mutluluğu ve gülmeyi’ seven birisiniz demektir. Unutmayın sağlık en önemli varlığımız ve sağlık da ancak mutlu beyinlerde olur!” dedi.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR