Dolar $
32.75
%-0.08 -0.02
Euro €
35.05
%-0.07 -0.02
Sterlin £
41.49
%-0.25 -0.1
Çeyrek Altın
3929.42
%-0.7 -27.23
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Perakende Cumartesi 25 Mayıs 2024 12:03

DİVARESE İLE TATİLDE STİL DOLU ADIMLAR

Divarese, yaz mevsiminin enerjisini ve sıcaklığını yansıtan koleksiyonunda tatil valizlerinde mutlaka olması gereken birbirinden şık ve konforlu ayakkabılar sunuyor.

Divarese ile tatilde stil dolu adımlar

Siz de tatil sezonuna Divarese'nin yeni koleksiyonuyla hazırlanın ve tatilin keyfini çıkarın! Divarese, tatil rotanıza renk katarken, yazın enerjisini ve özgürlüğünü ayaklarınıza taşıyor. Divarese kadın koleksiyonunda yer alan ayakkabılar yazın enerjisini yansıtan renkler ve zarif detaylarla dolu. 

Plaj gezilerinden şehir keşiflerine kadar her ortamda rahatlıkla tercih edilebilecek babetler, sandalet ve espadriller koleksiyonunun vazgeçilmezleri arasında. Yüksek kaliteli malzemeler ve özenli işçilikle üretilen ayakkabılar, uzun süreli konfor sağlarken aynı zamanda yaz aylarına şıklık katıyor. 

Erkekler ayakkabıları ise, yazın özgürlüğünü ve rahatlığını yansıtırken aynı zamanda fonksiyonelliği şıklıkla buluşturuyor. Plajlardan şehir gezilerine taşınabilecek terlikler, espadriller ve sneakerlar, tatilinizin en favori tamamlayıcılarından olacak.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR