Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
KİTAPLAR ARASINDA Çarşamba 26 Ekim 2022 02:52

DİJİTAL LİDER

Yazarlar: Oğuzhan Saruhan, Dr. Soner Canko ve Umut Ersoy MediaCat

Dijital Lider

Oğuzhan Saruhan, Dr. Soner Canko ve Umut Ersoy tarafından hazırlanan ve MediaCat tarafından yayınlanan Dijital Lider isimli kitap satışa sunuldu. Dijital çağda liderliğe yeni bir bakış getiren kitapta, sürekli değişen ve ezberlerin bozulduğu bir dünyada dijital teknolojileri iyi kullanan ve buradaki iletişimin dinamiklerini kavramış liderlerin önemi vurgulanıyor.

Dijital teknolojiler sadece yeni sosyal ağlar oluşturmakla kalmadı, çalışma kültürünün işleyiş biçimini de önemli derecede değiştirdi. Bugünün dünyasında bu yeni dijital kültürde başarılı olan liderlerin büyük kısmı, paradigma dönüşümünü gerçekleştirip dijital çağın gerekliliğini yerine getiriyor. Gerçek paradigma dönüşümü bir organizasyonun her seviyesinde ayrıntılı bir süreç gerektiriyor. Bu sürecin en önemli parçalarından biri olan yöneticilerin ise dijital liderliğe keskin bir geçiş yapmaları gerekiyor. 

Oğuzhan Saruhan, Dr. Soner Canko ve Umut Ersoy tarafından kaleme alınan kitapta bir yöneticinin dijital lidere dönüşüm yolculuğu konu ediliyor. Aynı zamanda iş dünyasında başarılı olmuş birçok önemli dijital liderin görüşlerine de bu kitapta yer veriliyor.

ABONE OL