Dolar $
33.09
%0.29 0.09
Euro €
36.12
%0.3 0.1
Sterlin £
42.91
%0.16 0.07
Çeyrek Altın
4241.72
%0.99 41.11
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNDEM Pazartesi 15 Temmuz 2024 18:00

DERVİŞOĞLU: İYİ PARTİ'Yİ İKTİDARA TAŞIYANA KADAR DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Afyonkarahisar Değerlendirme Toplantısında, ''İYİ Parti'yi iktidara taşıyana kadar durmadan çalışacağız.'' dedi.

Dervişoğlu: İYİ Parti'yi iktidara taşıyana kadar durmadan çalışacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, Afyonkarahisar Değerlendirme Toplantısına katılan, katkı sağlayan her bir vatandaşa teşekkür etti.

2 gün süren istişare toplantısını bugün itibariyle tamamlamış olduklarını aktaran Dervişoğlu, ‘’Birbirimize ayna tuttuğumuz, Kendi içimizde özeleştiri imkanı bulabildiğimiz meşveretimizin Hayırlara vesile olmasını diliyorum. İstişare etmek, birbirimizi dinlemek,Kaynağını milletten alan ve ortak akılla hareket etmek, İYİ Parti’nin en önemli kuruluş kodudur.’’ dedi.

''İYİ Parti’yi iktidara taşıyana kadar durmadan çalışacağız.'' diyen Dervişoğlu, şöyle devam etti:

''Türk’ün incinen gururu tamir olana, satılan her bir karış vatan toprağı geri alınana kadar, Memlekette bir tane kaçak, yürünemeyen bir tane sokak, pasaportumuzun geçmediği bir tek ülke kalmayana, giden gencimiz, doktorumuz, mühendisimiz geri dönene, eğitimi yeniden “Milli” olana, Türk olmakla mutlu olmayı eşitleyen Mustafa Kemal Atatürk yerinde rahat edene kadar, yılmadan ve durmadan çalışacağız.''

Bir göz odada, bir kuru masada sadece Allah’a sığınarak ve millete güvenerek çıktıkları bu yolu iktidara vardıracaklarını vurgulayan Dervişoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

''Ben size, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diye söz vermiştim. İnancım tamdır. Yeni bir Türk mucizesi doğmalıdır. Doğacaktır. Belki yarın, belki yarından da yakın. Hepinize bir kere daha teşekkür ediyor, Yolumuz, bahtımız, alnımız açık olsun diyorum. Allah bizi birbirimize ve milletimize mahcup etmesin. Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.''

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR