Dolar $
33.09
%0.29 0.09
Euro €
36
%-0.01 -0
Sterlin £
42.91
%0.14 0.06
Çeyrek Altın
4242.45
%1.01 41.84
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNDEM Pazartesi 15 Temmuz 2024 10:00

ALTUN: MAZLUMLAR İÇİN KÜRESEL SİSTEMİN ADALETSİZLİKLERİNE KARŞI MÜCADELE EDECEĞİZ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte konuştu.

Altun: Mazlumlar için küresel sistemin adaletsizliklerine karşı mücadele edeceğiz

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuşma gerçekleştirdi.

Altun'un konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle dünyanın birçok yerinde sempozyumlar, etkinlikler, akademik toplantılar, dijital gösterimler düzenliyoruz.

Dijital platformlarda, ulusal ve uluslararası alanlarda yayın yapan çeşitli haber sitelerinde, cadde ve meydanlarımızda 15 Temmuz’u farklı boyutlarıyla anlatan içerikler üretiyoruz. 15 Temmuz proje takip cihazımızla birçok farklı kamu, sivil toplum, medya ve eğitim kurumlarımızca düzenlenecek eğitimlerin koordinasyonlarını gerçekleştiriyoruz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle proje takip sistemimize 11 bin 456 proje kaydoldu. Bugün de sizlerle sanatçımız Fahir Atakoğlu’nun 15 Temmuz’a özel olarak hazırladığı 15 Temmuz Destanı albümünün konserindeyiz.

Aslında Fahir Bey bu albümü 2021 yılında hazırladı. Kendisiyle koordinasyon halinde çalıştık ve ortaya muhteşem bir eser ortaya çıktı. Albümde 9 senfonik eser yer alıyor. Her biri 15 Temmuz’da yaşananları müziğin diliyle adeta ölümsüzleştiriyor.

Bugün ülkemiz dış politikasıyla, yatırımlarıyla, askeri gücüyle kültür ve sanatıyla dünyada yükselen bir güçtür. Türkiye artık kısır siyasi tartışmalarla vakit kaybeden, terörle istikrarsızlaştırılabilen bir ülke değildir. Türkiye artık kendisini gerçekleştirebilen bir ülkedir.

Zalim çarkın dönmesine engel olmaya çalışacağız. Nasıl ki 15 Temmuz 2016 da millet olarak küresel düzenin maşası FETÖ’ye karşı durduysak bugün de mazlumlar için küresel sistemin adaletsizliklerine karşı kararlılıkla mücadele edeceğiz."

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR