Dolar $
32.38
%-0.32 -0.1
Euro €
34.81
%0.17 0.06
Sterlin £
40.78
%0.33 0.13
Çeyrek Altın
3952.04
%-0.84 -32.96
SON DAKİKA
Perakende Pazartesi 20 Kasım 2023 15:00

DEFACTO'NUN ALTERNATİF ÖDEME YÖNTEMLERİ

Türkiye'nin global moda markası DeFacto, birbirinden farklı ödeme yöntemleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor. DeFacto'nun Şimdi Al Sonra Öde alternatiferi ile, ZİP , Paycell Alışveriş Limiti, Faturana Yansıt, HASO Ödeme Yöntemi seçenekleri, alışveriş keyfini kesintisiz hale getiriyor. Ayrıca bu uygulamalarla yapılacak ödemelerde ek fiyat avantajları da sunuluyor.

DeFacto'nun alternatif ödeme yöntemleri

Sunduğu yenilikler ile moda ve perakende sektörüne öncülük eden DeFacto, müşterilerine kolay, pratik ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmak için çalışmalarına devam ediyor. DeFacto’nun birbirinden cazip ödeme yöntemleri, alışveriş severlere istediği gibi ödeme seçeneği sunuyor. 

DeFacto, kredi kartına ihtiyaç duyulmadan değişen taksit seçenekleri ile alışveriş yaptıkça kazandıran Şimdi Al Sonra Öde Yöntemi, kişinin kendi limitlerini belirleyip ödemesini bir sonraki aya erteleyerek bütçesine göre taksitlendirebileceği ZİP Ödeme Yöntemi, operatör bağımsız tüm müşterilerin alışveriş ödemelerini Financell’in (Turkcell Finansman A.Ş.) yasal vade limitleri dahilinde tahsis ettiği kredi ile 36 aya kadar taksitlendirme imkanı sunan Paycell Alışveriş Limiti, ödeme adımında alışveriş tutarının Turkcell faturasına yansıtıldığı Faturana Yansıt, kredi kartı limitinizi etkilemeden alışverişinizi 1 ay sonra taksitlendirmeye başlayan HASO (Hemen Al Sonra Öde) Yöntemi ile müşterilerine bütçesine en uygun ödeme yöntemini seçerek ihtiyaçlarını ertelemeden alışveriş yapmak imkanı sağlıyor. 

Değişen alışveriş alışkanlıkları ile ödeme yöntemlerinde de müşterilerinin tercihine uygun seçenekler sunan DeFacto, müşteri odaklı yaklaşımı ile çalışmalarını sürdürüyor. DeFacto’nun ödeme sistemlerindeki geniş yelpazesi, müşterilerin alışveriş keyfini kesintisiz hale getirirken sektörde de fark yaratıyor. DeFacto, alternatif ödeme yöntemlerine ek olarak müşterilerinin alışveriş keyfini artırmak için dönemsel kampanyalar da sunuyor.   

ABONE OL