Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Pazartesi 21 Ağustos 2023 19:48

DAMAKLAR FARKLI LEZZETLERLE ŞENLENİYOR

Hilton Istanbul Bomonti The Globe Restaurant'ta eylül ayını unutulmaz tatlarla dolu bir deneyime dönüştürüyor. Otel bu ay boyunca İtalyan makarna ve şarap, Tex Mex günleri ve Oktoberfest konsepti ile misafirlere unutulmaz bir lezzet yolculuğu sunacak.

Damaklar farklı lezzetlerle şenleniyor

Hilton Istanbul Bomonti eylül ayı boyunca İtalyan makarna ve şarap günleri ile Meksika yemeklerinden oluşan Tex Mex günleri düzenliyor. Ayın son hafta sonunda ise Oktoberfest konsepti ile Bavyera kültürünü ve eğlencesini İstanbul’a taşıyor. Misafirler bu özel etkinliklere katılarak farklı kültürlerin mutfaklarıyla tanışıp, eşsiz lezzetler deneyimleyecekler. 

 

İtalyan Makarna ve Şarap Günleri…

 

The Globe Restaurant, İtalyan mutfağının enfes lezzetlerini misafirleriyle buluşturacak. İtalyan makarna ve şarap günlerinde, ünlü şefler özenle hazırladıkları makarna çeşitleriyle damakları şenlendirecek. Aromatik soslarla buluşan taptaze makarnalar unutulmaz bir lezzet deneyimi sunacak. Ayrıca menüde belirlenen makarnalar ile uzman sommelierler tarafından seçilen özel şarap eşleşmeleri yapılacak. Seçilen özel şaraplar her bir makarna çeşidiyle mükemmel bir uyum sağlayacak. 

 

Tex Mex Günlerinde taco’lar burritolar…

 

Lobi ve oda servisinde eylül ayı boyunca Tex Mex Günleri ile Meksika’nın canlı ve renkli mutfağı misafirlere sunulacak. Meksika’yı yansıtan özgün tatlar ve baharatlarla hazırlanan Tex Mex yemekleri, sizleri egzotik bir lezzet serüvenine çıkaracak. Taco’lar, Burrito’lar ve daha fazlası Globe Restaurant’ın uzman şefleri tarafından özenle hazırlanacak ve damağınızda unutulmayacak tadlar bırakacak.

 

Oktoberfest’le Bavyera Kültürü İstanbul’da…

Otel eylül ayının son haftasında 30 - 31 Eylül tarihlerinde ise Oktoberfest konsepti ile misafirlerini karşılayacak.  The Globe Restaurant terasında ve Lobby Lounge’nda, Bavyera tarzı masa örtüleri ve geleneksel süslemeler yer alacak. The Globe terasında festival konseptine müzikler eşlik edecek. Mobil bira istasyonlarıyla çok sayıda özgün bira çeşidini misafirler deneyimleme fırsatı yakalayacaklar. Biralara, Alman Bavyera kültürünün ayrılmaz bir parçası olan özel Oktoberfest aperatifleri eşlik edecek. 

 

Şehrin kalbinde yer alan Hilton Istanbul Bomonti, sonbaharı misafirleri için keyifli hale getiriyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR