Dolar $
32.6
%0.22 0.07
Euro €
34.75
%-0 -0
Sterlin £
40.47
%-0.32 -0.13
Çeyrek Altın
4071.93
%0.11 4.55
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Pazartesi 26 Nisan 2021 15:07

DAİRE TESLİMLERİ BAŞLADI

MESA, Beykoz Çubuklu'daki projelerinden MESA Orman I'in teslimlerini bu ay gerçekleştiriyor. İstanbul'un en temiz havasına sahip, en özel lokasyonlarından Beykoz Çubuklu'da, orman ve gölün yanı başında olan MESA Orman I'de yeşilin tüm tonlarıyla çevrelenmiş büyüleyici bir yaşam başlıyor. Rahat ulaşım olanaklarına sahip MESA Orman I'de şehirden uzaklaşmadan, doğa ile komşu bir yaşam daire sahiplerini bekliyor.

Daire teslimleri başladı

Pandeminin yaşamlarımızda yarattığı doğaya yakın olma özlem ve ihtiyacını karşılayan MESA Orman I, az katlı ve yatay mimarisiyle içinde bulunduğu doğa ile bir bütün olacak şekilde tasarlandı ve 2019 yılında Sign of The City Awards’da “En İyi Konut” ödülüne layık görüldü. Farklı ağaç türlerinin gölgesinde, İstanbul’un nadir ormanlarından birine ve huzur veren bir göle komşu bu özel proje, doğanın tüm tonları ile büyüleyici bir yaşam tarzına ilham veriyor. 

Doğaya saygıya odaklanarak yaratılan projede kullanılan geniş cam yüzeyler yeşili ve gün ışığını dört mevsim evlerin içine taşıyor. Yüksek izolasyona sahip dış cepheler, düşük karbon salınımı sağlarken elektrik sarfiyatını da minimuma indiriyor. Odağına aileleri alan MESA Orman I projesinde yer alan 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 5,5+1 ve 6+1 seçenekleri ile çatı ve bahçe teras alternatiflerinin bulunduğu toplam 219 dairenin tamamına yakını sahipleriyle Nisan ayı itibariyle buluşuyor. Sınırlı sayıda kalan daireler ise sahiplerini bekliyor. Nitelikli malzeme seçimine önem verilen projede Siemens, Geberit, Snaidero markaları tercih edildi.  

MESA Orman I projesi sakinleri, yanı başlarında yer alan İstanbul’un oksijen depolarından biri olan Beykoz Ormanı’nda dingin bir atmosferde, kuş cıvıltıları eşliğinde koşu ya da yürüyüşlerini yapabilecekler. Her ihtiyaca rahatlıkla cevap veren yüksek nitelikli MESA Orman I projesi; ortak alanında zengin peyzaj detayları ve dinlenme alanlarına sahip. Yürüyüş yollarının yanı sıra yaklaşık 1.450 m2’lik bir sosyal tesiste projenin sunduğu ayrıcalıklar içerisinde. Cam tavanıyla gün ışığını ağırlayan 200 m2 kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, basketbol sahası, özel peyzaj ile birbirine bağlanan bahçeleri ile de ayrıntılarındaki mükemmelliği yansıtıyor. Dümdüz bir arazi üzerine konumlanan MESA Orman I, çocuklara oyun parklarında ve yeşil alanlarda özgürce koşup doyasıya eğlenebilme imkanı sunuyor.

MESA Orman I projesi özel konumu sayesinde hem denizden hem de karadan kolay ve alternatifli ulaşım olanaklarına sahip.  Çubuklu-İstinye arası feribot seferleri ile denizden; köprülere olan yakınlığı ile de karadan her noktaya kolayca erişim imkânı sunuyor. Bir yandan Anadolu Yakası'nda MESA Orman I ayrıcalıkları ile doğanın içinde sakin bir hayat sürerken, diğer yandan Avrupa Yakası'nın tüm dinamizmine kusursuzca ayak uydurmak mümkün oluyor. Ormanın yanı başında ancak halen şehrin kalbindeyken; doğal orman ve göle yürüyerek 2 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20 dakika, FSM Köprüsü’ne 10 dakika, Çubuklu-İstinye Feribot İskelesi’ne 5 dakika, Levent ve Maslak’a 15 dakikada ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca 3. köprüye yakınlığı sayesinde yeni havalimanına da hızlıca ulaşmak mümkün.

MESA Orman I projesinde yoğun talep ile karşılaşan MESA, şehirden uzaklaşmadan doğa ile komşu olmak isteyenleri daha fazla bekletmemek adına, projenin yeni etabı MESA Orman II’yi de satışa çıkardı. 2+1’den 6,5+1’e kadar farklı büyüklüklerde, geniş balkon ve teraslı toplam 163 dairesiyle butik ve sürdürülebilir yaşam sunan MESA Orman II, kısa bir süreliğine geçerli olacak %10 peşinat, 60 ay, %0,99 vade oranı fırsatı ile bu özel projede yaşamak isteyenleri satış ofisinde ağırlıyor. 

MESA’nın Çubuklu’daki bir başka projesi MESA Çubuklu 28’de ise yaşam başladı. MESA Çubuklu 28’in özenle seçilen konumu, sakinlerine boğaz ve orman manzarasını bir arada sunuyor. Kalan sınırlı sayıda daireler, 60 ay, %0,99 vade oranı ve hemen tapu fırsatı ile İstanbul’un keyfini çıkarmak isteyenleri bekliyor.



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR