Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Pazar 19 Kasım 2023 16:19

ÇUKUROVA ISI, CUMHURİYETİN İKİNCİ YÜZYILINDAKİ VİZYONUNU AÇIKLADI

Radyant ısıtma alanında yüzde 65 pazar payı ile sektör lideri olan Çukurova Isı, Cumhuriyetin ikinci yüzyılındaki vizyonunu paylaştı.

Çukurova Isı, Cumhuriyetin İkinci Yüzyılındaki Vizyonunu Açıkladı

Çukurova Isı, Cumhuriyetin ikinci yüzyılı için ticari ve sürdürülebilirlik hedeflerini paylaştı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Çukurova Isı Pazarlama Müdürü Osman Ünlü, şirketin ilk yüzyıldaki başarılı çalışmalarına dikkat çekerek, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında da liderlik ve sürdürülebilirlik vizyonuyla Çukurova Isı’nın güçlü konumunu daha iyi noktalara taşıyacaklarını ifade etti:

Radyant ısıtma pazarında lider olmayı başardı

“33 yıl önce radyant ısıtma sistemlerinin; ithalat, pazarlama, satış ve servis hizmetlerini yürütmek amacıyla kurulan şirketimiz, Cumhuriyetin ilk yüz yılında ithalatçı firma kimliğinin yanına imalatçı kimliğini de eklemeyi başardı. Üretmek için 25 yıl önce güçlü bir AR-GE ekibi ile çalışmalara başladık. Bugün kendi markalarımız olan GOLDSUN ve SILVERSUN ile radyant ısıtma pazarının lider firması konumuna ulaşmayı başardık. Gebze’de bulunan fabrikamızda, Avrupa standartlarında ürettiğimiz çevreci ısıtma teknolojilerimizi, 50’den fazla ülkeye ihraç ederek Çukurova Isı’nın dünya genelindeki etki alanını genişletmeye devam ediyoruz.

“İşletmelerin ve sanayicilerin sürdürülebilirlik adımlarını destekliyoruz”

Türkiye’de endüstriyel ısıtmanın lider firması olarak, çevre dostu teknolojilerimiz ile işletmelerin ve sanayicilerin sürdürülebilirlik adımlarını ve yenilenebilir enerji yatırımlarını destekliyoruz.

Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında da ülkemizin geleceğine sahip çıkmaya, yüksek teknolojilerle çağı yakalamaya ve gelecek nesillere sürdürülebilir bir dünya bırakmak için var gücümüzle çalışmaya ve yeni yatırımlarla büyümeye devam edeceğiz.

Cumhuriyetimizin 100’üncü yıldönümü hepimize kutlu olsun.”diyerek sözlerini tamamladı.

Çukurova Isı’nın ikinci yüzyıl videosu yayında

Çukurova Isı, Cumhuriyetin ikinci yüzyılındaki vizyonunu anlatmak amacıyla hazırladığı videoyu da Youtube kanalında paylaştı.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR