Dolar $
32.34
%-0.09 -0.02
Euro €
34.87
%0.29 0.1
Sterlin £
40.64
%-0.29 -0.11
Çeyrek Altın
3906.95
%-0.26 -10.17
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | GÜNCEL Pazartesi 22 Nisan 2024 19:46

CORENDON TENNİS CLUB KEMER, ULUSLARARASI TEN PRO – TURKİSH BOWL TENİS TURNUVASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

44 ülkeden 200 genç tenisçinin ağırlandığı turnuvada, kapanış seramonisi ile ödülleri sahiplerini buldu

Corendon Tennis Club Kemer, Uluslararası TEN PRO – Turkish Bowl Tenis Turnuvası ödülleri sahiplerini buldu

En büyük genç yaş turnuva serilerinden biri olan TEN-PRO Global Junior Tour 21 Nisan’da düzenlenen ödül töreni ile kapanış seramonisini gerçekleştirdi. 9 yıl aradan sonra Türkiye’de düzenlenen organizasyona Corendon Tennis Club Kemer yeni tesisleriyle ev sahipliği yaptı. 

Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer: “ Corendon Tennis Club Kemer’de düzenlenen ilk turnuvada 44 farklı ülkeden genç yeteneği misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. Kemer’e değer katacak doğa ile iç içe bu projeyle ululararası tenis organizasyonlarının yanı sıra bölgedeki tenis severlere de ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Corendon Tennis Club ile Kemer’in yemyeşil doğasında eşsiz bir tenis deneyimi

Toplamda 14 adet toprak zemin kortu içeren Kemer’in yemyeşil doğasında yer alan Corendon Tennis Club Kemer, tüm sporseverlere eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla açıldı. Antalya’yı ve Kemer’i dünya genelinde tüm tenis severlere tanıtarak sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etme mottosuna sahip olan alan Corendon Tennis Club Kemer, bölge sakinlerine modern bir spor kompleksi imkanı sunuyor. Aynı zamanda düzenleyeceği uluslararası etkinlikleriyle de bölgeyi spor turizmi için bir çekim merkezi haline geliyor.

Corendon Turizm Grubu, tenis kulübüne 2 km yakınlıkta olan Corendon Playa Kemer otelinde konaklamalara özel tenis paketleri sunuyor.

ABONE OL