Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Cumartesi 19 Ağustos 2023 13:10

ÇITIR CEVİZ İLE ÇITIRTININ SESİNİ DİNLE

Türkiye'nin ilk doğal ve sağlıklı kuru kavrum kaplama leblebi ve fıstık markası Anında Bitiyo, lezzetine ve çıtırlığına hayran kalacağınız Çıtır Ceviz'i beğeniye sundu. Cevizin doğal lezzetini ve besleyici özelliklerini koruyarak özel bir çeşni ile tamamlanan yenilikçi ürün Çıtır Ceviz, sağlıklı atıştırmalık arayanlar için ideal bir seçenek oluyor. .

Çıtır Ceviz ile Çıtırtının Sesini Dinle

Sağlıklı atıştırmalık ürünleriyle tazeliği ve doğallığı üstün kalite ile buluşturan Anında Bitiyo,  cevizin en lezzetli hali olan Çıtır Ceviz’i satışa sundu.

Zengin vitamin, omega 3 ve antioksidan kaynağı olan cevizi, özel çeşni ile kaplayarak lezzetine ve çıtırlığına yeni fark katan Anında Bitiyo, Çıtır Ceviz ile sağlıklı atıştırmalık arayanlara destek oluyor. Doğal pancar şekeri kullanılarak lezzetine lezzet katan Çıtır Ceviz, enerjinizi yükseltirken tatlı bir mola ile sağlığınızı korumanıza destek sağlıyor. 

Lezzetini tamamlamak için eklenen tarçın ile Çıtır Ceviz, daha da çekici hale geliyor. Ayrıca yüksek kalite kakao tozu kullanılan Çıtır Ceviz, çikolata tadı ile mükemmel bir uyum yakalıyor. Katkısız, koruyucusuz ve kimyasal içermeyen özelliği ile  güven veren Çıtır Ceviz, lezzetiyle mutlu ederken içeriğiyle de sağlıklı yaşam şeklinize uyum sağlıyor. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR