Dolar $
32.45
%0.07 0.02
Euro €
34.44
%-0.11 -0.04
Sterlin £
40.36
%-0.13 -0.05
Çeyrek Altın
4056.94
%-0.48 -19.17
SON DAKİKA
Sigorta Cuma 30 Nisan 2021 02:23

CİGNA, PANDEMİ AVANTAJLARIYLA ÖNE ÇIKIYOR

Pandeminin hayatımıza girmesiyle ve ülkemizde vaka sayılarının artmasıyla birlikte birçok kişinin en büyük önceliği sağlık olmaya devam ediyor.

Cigna, pandemi avantajlarıyla öne çıkıyor

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Cigna ve SGK ile anlaşması olan özel hastanelerde devlet katılım payı hariç hiçbir ek ücret ödemeden Covid-19 dahil tedavi imkânı sunmasıyla birçok kişi için uygun bir alternatif olarak öne çıkıyor. Ayrıca Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nın sunduğu yenilikçi ve ihtiyaca yönelik hizmetler de bu ürünü önemli hale getiriyor. Covid-19 gibi tüm salgın hastalıkları kapsayan Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nın yatarak ve ayakta tedavi teminatları ile Cigna ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmalı özel hastanelerde, özel polikliniklerde ve üniversite hastanelerinde katılım payı hariç hiçbir ek ücret ödemeden sağlık hizmeti almak mümkün. Cigna, Tamamlayıcı Sağlık Sigortacılığı alanında farklılık yaratan “dijital onay” süreci ile ürününü müşterilerin hizmetine sunarken, 18 yaş altı çocukları ebeveyne bağlı olmadan tek başına da sigortalıyor.

Online psikolog desteği 

Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ndan 14 gününü doldurmuş bebekler dahil 0-55 yaş aralığındaki herkes faydalanabiliyor. 18 yaş altı için ebeveyn ile sigorta yapmayı şart koşmayan Cigna, bu alanda da sektörün alışılagelmiş kurallarını yıkarak önemli bir destek sunuyor. Tüm bu özelliklerin yanı sıra Cigna, ücretsiz olarak sunduğu Tamamlayıcı Yaşam Paketi ile check-up, diş ve göz sağlığı, online doktor, online psikolog ve acil kara ambulansı hizmetleri sağlıyor. Sigorta sahipleri bu paket kapsamında; her yıl 1 kez ücretsiz check-up hizmetinden yararlanabilirken, 7 gün 24 saat doktorlarla online olarak 15’er dakikalık sınırsız sayıda ücretsiz görüşme yapma şansına da sahip oluyorlar. Ayrıca, ücretsiz olarak yılda 2 kere diş hekimi muayenesi, diş taşı temizliği ve tek diş röntgeni ile yılda 1 kere tek diş dolgu hizmetleri de sunuluyor. 



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR