Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cumartesi 23 Aralık 2023 10:12

ÇEKMEKÖY'DE YENİ BİR YAŞAM

GABORAS ve Çizmeci İnşaat Çekmeköy'e yeni bir vizyon kazandırıyor. Projenin satış işleminin gerçekleştirecek olan GABORAS, kısa sürede satışları kapatmayı hedefliyor.

Çekmeköy'de yeni bir yaşam

GABORAS Genel Müdürü Dinçer Gökçe, projenin önemine dair yaptığı açıklamada, "Çekmeköy'de yükselen bu değerli projenin bir parçası olmaktan dolayı büyük bir gurur duyuyoruz. Bu iş birliği, güvenilir gayrimenkul ticaretinde yeni bir çığır açacak ve sektöre önemli bir ivme kazandıracak." dedi. Aynı zamanda Çizmeci İnşaat'ın sahibi Alaeddin Çizmeci de projenin Çekmeköy'e katacağı değer ve projeye duyduğu güveni vurgulayarak, "GABORAS ile çalışmak, sektöre kazandırdığımız projelerimizin önemini pekiştirecek bir adımdır." şeklinde konuştu.

Projenin teknik incelemelerini yaparken en fazla üzerinde durdukları konunun depreme dayanıklılık esasları olduğunu belirten GABORAS Genel Müdürü Dinçer Gökçe, şöyle söyledi: “İstanbul'un deprem riski her gün kapımızda, bu gerçeği hiçbir zaman unutmamamız gerekiyor. Bu bilinçle incelediğimiz Çekmeköy'ün Güngören Mahallesi'nde yükselen projemiz de bölgenin en sağlam zemin yapısına sahip. Bunun yanı sıra projenin deprem yönetmeliğinin tüm gerekliliklerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmesi dayanıklılığını güçlendirmekte ve buna paralel olarak bölge sakinlerine güvenli bir yaşam sunma hedefimizi desteklemektedir.”

8 bloktan oluşan proje, 22 bin 600 m² arsa üzerine kuruldu. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri, camii, spor alanları, spor salonu, yüzme havuzu, otopark ve geniş peyzaj alanı ile modern bir yaşam sunmaktadır. Ferah salonlar, konforlu odalar ve etkileyici manzaralar, evinizi sadece bir konut olmaktan çıkarıp, gerçek bir yuvaya dönüştürüyor. Aynı zamanda proje, doğayla olduğu kadar şehirle de iç içe bir yaşam vaat ediyor. Bağlantı yollarına yakınlığı ile şehrin avantajlarına hızlı ulaşım imkânı sunarken, aynı zamanda da sakin ve huzurlu bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR