Dolar $
32.2
%-0 -0
Euro €
34.99
%-0.04 -0.01
Sterlin £
40.97
%-0 -0
Çeyrek Altın
4091.27
%0.01 0.52
SON DAKİKA
Gastronomi Perşembe 05 Ekim 2023 17:07

ÇAY TUTKUNLARININ ADANA LEZZET FESTİVALİ'NDEKİ ADRESİ

Çay tutkunlarının 2018 yılından bu yana Adana'daki buluşma noktası olan Beta Tea House, bu yıl 6-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Adana Lezzet Festivali'ne renk katmaya hazırlanıyor. Festival boyunca ziyaretçilerin dünyanın en güzel çaylarını tadabileceğini, çayın eşlikçisi lezzetlere doyabileceği ve çay üretim sergisini gezebileceği Beta Tea House, Adana'nın en popüler turistik değerlerine de çok yakın bir konumda yer alıyor.

Çay tutkunlarının Adana Lezzet Festivali'ndeki adresi

“Mutluluk bir fincan çaydır” mottosuyla çay kültürüne hizmet eden ve Adana’nın Dünya Çayları deneyim noktası olarak konumlanan Beta Tea House, bu yıl 6. kez düzenlenecek olan Adana Lezzet Festivali için birbirinden keyifli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Festivale renk katacak olan dünya çayları tadımları, leziz atıştırmalıklar, zengin kahvaltı menüsü, aksesuardan çay çeşitlerine festival hediyeleri, Beta Tea House ziyaretçilerini bekleyen sürprizlerden bir kaçı olacak.

Dünyanın dört bir yanından getirilen zengin çay seçenekleri ve farklı demleme yöntemleri ile oluşturulan çay menülerinin, çay kültürünü geliştiren aksesuarların bulunduğu ve zaman zaman çay seremonilerinin yapıldığı keyifli bir atmosfere sahip olan Adana Beta Tea House, Taş Köprü, Sabancı Merkez Camii ve Adana’nın en bilinen müzelerine oldukça yakın bir konumda yer alıyor. Birçok farklı ülkeden özenle toplanan ve Beta Çay kalitesiyle özenle üretilen çay çeşitlerini deneyimlemek, Beta Tea House lezzetlerine doymak, çayın tarihinin ve özelliklerinin ele alındığı keyifli bir workshop’a katılmak ve çayın üretim aşamalarını gösteren sergiyi ziyaret etmek için Adana Lezzet Festivali günlerinde Beta Tea House’u mutlaka ziyaret edin.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR