Dolar $
32.2
%-0 -0
Euro €
35.03
%0.04 0.01
Sterlin £
40.94
%-0.06 -0.02
Çeyrek Altın
4119.53
%0.61 24.57
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | Kültür - Sanat - Magazin Cuma 10 Mayıs 2024 15:51

CAN KOÇ'UN YENİ ŞARKISI YAYINDA

250 milyonu aşan dinlenme rakamına ulaşan Gökyüzünü Tutamam şarkısı ile yakaladığı başarının ardından üretimlerine ara vermeden devam eden ve alternatif rock türünde başarılı çalışmalara imza atan söz yazarı, besteci ve yorumcu Can Koç, Küsmem Ben Sana isimli yepyeni şarkısını Warner Music Türkiye dağıtımıyla dinleyicilerle buluşturdu.

Can Koç'un yeni şarkısı yayında

Uzun yıllar müzik yapan fakat 2020 yılında şarkılarını yayımlamaya başlayan sanatçı, tüm çalışmalarında olduğu gibi yeni şarkısı Küsmem Ben Sana'nın söz ve bestesine de kendi imzasını atıyor. Sözleri ve vokali ile adeta bir bütün oluşturan ve dinlerken insanı duygudan duyguya sokan Küsmem Ben Sana şarkısının prodüktör koltuğunda ise Safa Hendem oturuyor. 


Son dönemin genç ve yetenekli isimlerinden biri olarak anılan Can Koç, yeni şarkısı ile ilgili duygularını şu sözlerle dile getiriyor: ''Her zaman söylenecek çok şey var. Yalın olana hasretken bu kadar, lafı anlatılmaya muhtaç bırakmadan söylemek daha iyi değil mi? 'Küsmem Ben Sana'; yormadan, dolaştırmadan, biçareye kalmadan diyeceğini söylüyor. Nihayetinde biçare olmak bile kırıyor o dalı.''

Can Koç'un yeni şarkısı "Küsmem Ben Sana", 10 Mayıs tarihi itibarıyla Warner Music Türkiye dağıtımıyla tüm dijital platformlarda yayımda!
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR