Dolar $
32.44
%-0.21 -0.06
Euro €
34.76
%-0.62 -0.21
Sterlin £
40.76
%-0.37 -0.15
Çeyrek Altın
3927.79
%-0.28 -10.8
SON DAKİKA
Kripto Para Cuma 26 Ocak 2024 15:56

BYBİT, JUPİTER (JUP) TOKEN'İ SPOT VE TÜREV PLATFORMLARINA KABUL EDİYOR

Hacim bakımından dünyanın üçüncü büyük kripto borsası olan Bybit, Solana ağındaki öncü likidite toplayıcısı Jupiter'in yerel tokeni JUP'u listeleyecek. Hem spot hem de türev platformlarda 31 Ocak'ta piyasaya sürülecek olan JUP token, merkezi olmayan yönetişimde öncü bir model olması beklenen gelecekteki Jupiter DAO'nun yönetiminde hayati bir rol oynayacak.

Bybit, Jupiter (JUP) Token'i Spot ve Türev Platformlarına Kabul Ediyor

Bybit, spot ve türev işlemlerin yanı sıra web trafiği açısından da ilk 3'te yer alan küresel bir kripto borsasıdır; bu nedenle kriptoda en çok beklenen token lansmanlarından biri için mükemmel bir . JUP token, doğal fiyat keşfine olanak tanıyan kriptodaki en derin likiditelerden bazılarıyla piyasaya sürülecek.

 

Bybit'teki resmi listeleme 31 Ocak 2024 olup JUP'u 1 Şubat 2024, 10:00’dan itibaren çekebileceklerdir. İlk olarak Spot’ta  ve bir saat sonra . 

Kurucu ortak ve CEO Ben Zhou, "Bybit'te listelenen her projede yaptığımız gibi Jüpiter projesi ve ekibi üzerinde de kapsamlı bir durum tespiti gerçekleştirdik" dedi. "Jupiter'in Solana DEX hacminin %65'ini etkileyici bir şekilde idare etmesi, potansiyelinin büyüklüğünü gösteriyor. JUP'un kullanıcılarımıza DeFi'nin dinamik dünyasında yeni fırsatlar sunacağına inanıyoruz."

 

Solana'nın merkeziyetsiz borsa hacminin büyük bir kısmını yöneten Jupiter, Ekim 2021'deki lansmanından bu yana DeFi alanında önemli bir oyuncu olmuştur. Solana'nın ilk zincir üstü takas toplayıcısı olan Jupiter, birden fazla DEX arasında benzersiz yönlendirmesi sayesinde minimum kayma ve daha hızlı gerçekleştirme sunarak DeFi işlemlerinde devrim yarattı.

JUP token lansmanı ve beraberindeki topluluk airdrop'u, Solana ekosistemindeki bir dizi başarılı airdrop'u takip ederek 2023'ün sonlarında yükseliş eğilimine katkıda bulunuyor. 

JUP'un Bybit'te listelenmesinin hem mevcut Solana meraklılarından hem de çeşitlendirilmiş kripto portföyleri arayan yeni yatırımcılardan büyük ilgi görmesi bekleniyor.

ABONE OL