Dolar $
32.79
%0.03 0.01
Euro €
35.16
%0.01 0
Sterlin £
41.66
%0.21 0.09
Çeyrek Altın
3941.06
%-0.4 -15.73
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Kripto Para Cuma 24 Mayıs 2024 17:19

BTICINO YENİLİKÇİ ÜRÜNÜ UXONE İLE KULLANICI DENEYİMİNİ KUSURSUZLAŞTIRIYOR

Otelcilik sektörü, hızla gelişen dijital teknolojilerin etkisiyle önemli bir dönüşüm geçiriyor. Misafirler artık sadece konforlu bir konaklama aramıyor, aynı zamanda kişiselleştirilmiş ve akıllı deneyimler de talep ediyor. Bina elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman Legrand Türkiye Grubu bünyesindeki Bticino, otel çözümlerinde kullanıcı deneyimini zenginleştiren yenilikçi ürünlerini sunmaya devam ediyor.

BTICINO yenilikçi ürünü UXOne ile kullanıcı deneyimini kusursuzlaştırıyor

Dijital teknolojilerin etkisiyle dönüşüm içerisinde olan sektörlerden biri de otelcilik sektörü. Otel yönetim çözümlerinde teknoloji odaklı yenilikçi ürünler revaçta. Konut ve otel gibi yaşam alanlarında yenilikçi çözümleriyle elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri olan Bticino markası, geliştirdiği UXOne termostat ürünüyle, otel odalarında mükemmel bir deneyim sunuyor. Pano modülüne gerek duymadan akıllı aydınlatma ve perde kontrol ürünleriyle entegrasyon sağlayan UXOne termostat ürününün, dahili varlık sensörü sayesinde kart okuyucu olmadan senaryo başlatabilme özelliği bulunuyor. Minimal ve zarif bir tasarımıyla tüm iç mekan stillerine uyumlu olabilecek şekilde tasarlanan UXOne termostat, zengin bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

 

UXOne Termostat: Otel Odaları için Entegre Çözüm

 

Gelişmiş teknoloji ve şık tasarımları bir araya getiren Bticino, geliştirdiği UXOne termostat ürünüyle panoda kontrol ünitesinde gerek olmaksızın akıllı anahtar, perde kontrol modülleriyle birlikte otel odasındaki tüm fonksiyonlar ile entegre bir şekilde çalışabilme imkanı sunuyor. Bacnet protokolü sayesinde 3. parti (BMS, PMS, HVAC) uygulamaları destekleyen UXOne termostat, Fancoil ve VRV kontrolü yapabiliyor. UXOne, oda doluluğuna göre perde, aydınlatma ve senaryo yönetimini gerçekleştirebiliyor.

 

 

Mevcut Altyapıya Uyum Sağlıyor

 

Özellikle kablolamanın zor olduğu eski projelerin yenilenmesinde kullanıma elverişli olan UXOne, otel logosu, ikon ve yazı gibi değişiklikler için özelleştirilebilen bir yapıya sahip. Kablosuz bağlantı sayesinde yenileme projelerine yapılacak yatırımları azaltarak, mevcut altyapıya uyum sağlıyor. Anahtar karta ihtiyaç duymadan temassız bir deneyim sunan UXOne, fonksiyonlarının kullanımında kolaylık sağlıyor.  Siyah ve beyaz renk seçenekleriye tüm iç mekan stillerine uyumlu olan UXOne, sıva üstü ve sıva altı montaj seçeneği sunuyor. UXOne, oda kullanım durumu ve senaryo yönetimi sayesinde enerji tasarrufu sağlıyor.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR