Dolar $
32.44
%-0.21 -0.06
Euro €
34.76
%-0.61 -0.21
Sterlin £
40.76
%-0.37 -0.15
Çeyrek Altın
3928.28
%-0.27 -10.32
SON DAKİKA
Cansu Akarca | Kripto Para Cuma 02 Şubat 2024 18:42

BTCTURK, KAVUĞUN TEMSİLCİSİ ŞEVKET ÇORUH'UN BABA SAHNE'SİNE SPONSOR OLDU

Kültür ve sanat alanındaki çok yönlü atılımlarıyla öne çıkan BtcTurk, bu kez Türk sahne sanatlarının gelişimine katkıda bulunuyor. BtcTurk, güldürü geleneğinin nişanesi olarak kabul edilen kavuğun temsilcisi Şevket Çoruh'un yönetimindeki Baba Sahne'nin kurumsal sponsoru oldu. Bu iş birliği kapsamında Baba Sahne oyunlarında BtcTurk kullanıcılarına özel ayrıcalıklar sunulurken, Şevket Çoruh, aldıkları destekle oyunlarını daha önce gidemedikleri şehirlerde de sahneleyeceklerini söyledi.

BtcTurk, kavuğun temsilcisi Şevket Çoruh'un Baba Sahne'sine sponsor oldu

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’deki finansal alternatifleri genişleten BtcTurk, ekonomi alanında olduğu kadar spor ve sanat alanlarında da ülkeye değer katmaya özen gösteriyor. Yaz konserleri ve önde gelen sanat merkezlerine yaptığı katkıyla Türkiye’nin kültür - sanat haritasını büyüten destekler sunan BtcTurk, bu kez İstanbul Kadıköy’de bulunan Baba Sahne ile iş birliğine başlıyor. BtcTurk, Türk tiyatrosunda önemli bir akımı temsil eden kavuğun şu anki sahibi, ünlü oyuncu Şevket Çoruh’un kurduğu Baba Sahne’nin kurumsal sponsoru oldu. 

 

BtcTurk kullanıcılarına Baba Sahne oyunlarında %15 indirim 

İş birliği kapsamında BtcTurk, tiyatronun hem İstanbul hem de turneler yoluyla Anadolu’nun çeşitli kentlerinde izlenebilecek oyunlarında kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunacak. BtcTurk, Baba Sahne oyunları için kullanıcılarına, takipçilerine ve öğrencilere sosyal medya üzerinden düzenlenecek çekilişlerle bilet hediye edecek. Hediye biletler, çok yakında BtcTurk sosyal medya hesaplarında olacak. Ayrıca Baba Sahne oyunlarının biletlerinde BtcTurk kullanıcılarına yüzde 15 indirim sağlanacak.

   

Baba Sahne ve Şevket Çoruh

Baba Sahne, İstanbul'da 2017 yılında ünlü oyuncu Şevket Çoruh tarafından açılan bir tiyatro sahnesi ve topluluğudur. Şevket Çoruh, Türk tiyatrosunda tulûatın simgesi sayılan ve güldürü geleneğinin nişanesi olarak kabul ‘kavuğu’, ünlü oyuncu Rasim Öztekin’den devralmıştı. Çoruh, uzun yıllardır devam eden ‘Arka Sokaklar’ dizisiyle de milyonların televizyon ekranından beğeniyle takip ettiği bir oyuncu. 

 

Bir Baba Hamlet ve Taxim

Baba Sahne’de sahnelenen ve çok ilgi çeken ‘Bir Baba Hamlet’ oyunu, Shakespeare’in Hamlet oyunundan sıra dışı bir uyarlama. Oyun yıllardan beri kapalı gişe oynarken, Şevket Çoruh, ‘Bir Baba Hamlet’le rol arkadaşı Murat Akkoyunlu ile birlikte Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri 2018’de Komedi/Müzikal dalında En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’ne değer görüldü. Çoruh, ayrıca 22. Afife Jale Ödülleri'nde Haldun Dormen Özel Ödülü'nü aldı. Baba Sahne’deki bir başka oyun da Taxim. Oyun, Taxim Bistro’da yolları kesişen birbirinden farklı 10 insanın ‘hayata kalma’ kavşağında buluşmasını konu ediniyor. 

 

“Daha önce gidemediğimiz illere gideceğiz”

Şevket Çoruh, iş birliğiyle ilgili şunları söyledi: “2017’den bu yana 7 farklı oyun prodüksiyonu yaptık. Türkiye’nin her yerine oyunlarımızı götürmeye çalışıyoruz. Elbette gidemediğimiz il ve ilçeler de oldu. Ama bu yıl hem tiyatroseverler hem de Baba Sahne için çok güzel bir şey oldu. BtcTurk, turnelerimizde ve Baba Sahne’de bize destek olacak. Bizim de amacımız doğrultusunda çok doğru bir birliktelik oldu. Bu sene gidemediğimiz illere gitmeye çalışacağız.” 

 

BtcTurk Marka Uzmanı Ertan Ece ise “Çalışmalarımızda BtcTurk’ün işe bakışını, iş hayatına yaklaşımını, iş ortaklarında da gördüğümüzde çok heyecanlanıyoruz. Verdiğimiz destek sayesinde Baba Sahne gibi işlerin daha fazla şehirde, daha fazla sahnede olmasını, tiyatroya daha fazla gidilmesini etkileyebiliyorsak ne mutlu bize. İş birliğimizle tiyatroyu daha ulaşılabilir hale getirmek buradaki temel hedefimizdir. Tiyatroseverler tiyatroya gitsin, BtcTurk’ün sağladığı olanaklarla oyunları izleyebilsinler. Tiyatro yöneticileri, oyuncuları, yazarları bizim katkılarımızla daha uygun şartlarda nefes alabiliyorsa, doğru yoldayız demektir” diye konuştu. 

 

Baba Sahne, Boa Sahne, Tuzbiber ve Zorlu PSM

Hem finansal seçenekleri hem spora ve sanata sunduğu desteklerle ‘hep dahası var’ mottosunu hayata taşıyan BtcTurk, daha çok kişinin sanatı keşfetmesi ve sanatla dönüşmesi için ilham vermeye devam ediyor. Yaz döneminde Türkiye’nin önde gelen sanatçılarını kapsayan konser programıyla dikkat çeken BtcTurk, yıla yayılan sponsorluklarla Baba Sahne’nin yanı sına Zorlu PSM, Boa Sahne ve Tuzbiber gibi sahne sanatlarının ufkunu açan tiyatro ve etkinlik merkezleriyle iş birlikleri gerçekleştiriyor.

 

ABONE OL