Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Sigorta Salı 25 Haziran 2024 11:12

BRANDVERSE AWARDS'DEN QUİCK SİGORTA'YA GÜMÜŞ ÖDÜL KONU BASIN BÜLTENİ HK.DA

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle gerçekleştirilen Brandverse Awards'da dereceye giren markaların ödülleri, 24 Haziran'da İstanbul'da gerçekleşen törende sahiplerini buldu. Quick Sigorta, SocialBrands Veri Analitiği Bölümü'ndeki sigortacılık kategorisinde gümüş ödül kazanarak başarısını bir kez daha kanıtladı.

Brandverse Awards'den Quick Sigorta'ya gümüş ödül konu basın bülteni hk.da

Brandverse Awards’da bu yıl da 50 binden fazla sosyal medya marka hesabı, SocialBrands Sosyal Medya Marka Endeksi’ne göre analitik olarak değerlendirildi. 1 Nisan 2023 – 1 Nisan 2024 dönemini kapsayan değerlendirme sürecinde takipçi sayısı, takipçi artışı, paylaşılan ileti sayısı, ileti türleri, elde edilen etkileşim ve etkileşim türleri gibi birçok farklı veri ele alındı. Deloitte Türkiye’nin uzmanlığıyla gerçekleştirilen bu kapsamlı değerlendirme sonucunda her kategorinin en başarılı markaları belirlendi.

Geçen yılın bronz başarısı bu yıl gümüşle taçlandı

Geçtiğimiz yıl aynı yarışmada bronz ödül kazanan Quick Sigorta, bu yıl bir adım daha ileri giderek gümüş ödülün sahibi oldu. Bu başarı, Quick Sigorta'nın pazarlama iletişimi ve reklam performansındaki istikrarlı yükselişin de bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

“Bu ödül iletişim stratejilerimizin başarısını teyit ediyor”

Quick Sigorta adına ödülü alan Bütünleşik Pazarlama Direktörü Funda Çakar Deniz, markanın kurulduğu günden bu yana dijitalleşmeye önem verdiğine dikkat çekerek şunları söyledi: “Pazarlama iletişimimizi de ilk günden bu yana dijitalleşmeyi merkezine alan bir yaklaşımla sürdürüyoruz. Dijitalleşmenin hızla gelişip kabuk değiştirdiği günümüzde, biz de gerek altyapımızı gerekse pazarlama ve reklam mecralarımızı sürekli güncelliyoruz. Bu sayede değişen ihtiyaçlara en kısa sürede cevap verebiliyor, aynı zamanda yenilikçi iletişim modellerine de hızla adapte olabiliyoruz. Quick Sigorta olarak verinin gücünü önemsiyor yıllar içinde bunu geliştirmiş ve ödüller ile taçlandırmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu ödül gerek acentelerimiz gerekse müşterilerimizle kurduğumuz güçlü iletişim stratejilerimizin başarısını bir kez daha teyit ediyor.”


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR