Dolar $
32.44
%-0.21 -0.06
Euro €
34.71
%-0.67 -0.23
Sterlin £
40.65
%-0.46 -0.19
Çeyrek Altın
3916.04
%-0.58 -22.41
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Kripto Para Çarşamba 07 Şubat 2024 11:00

BİTFİNEX, DYMENSİON'IN YEREL TOKEN'I DYM'Yİ LİSTELEYEN İLK BORSALAR ARASINDA YER ALIYOR

Öncü dijital varlık alım satım platformu Bitfinex, bugün Dymension'un yerel tokeni DYM'yi listeleyen ilk borsalar arasında yer alacağını duyurdu.

Bitfinex, Dymension'ın yerel token'ı DYM'yi listeleyen ilk borsalar arasında yer alıyor

Cosmos ekosisteminin birinci katman blok zinciri olan Dymension, "RollApps" olarak bilinen yenilikçi modüler blok zincir sistemi ile merkeziyetsiz uygulamaları (dApp'ler) dönüştürmeyi hedefliyor. Proje, geliştiricilerin kullanıcı dostu RollApp Geliştirme Kiti tarafından kolaylaştırılan Dymension ağı üzerindeki uygulama geliştirmenin verimliliğini ve hızını artırmasına olanak tanıyor. Ayrıca, temel işlevler için standart modüller sağlayarak geliştirme ve dağıtım süreçlerini kolaylaştırırken aynı zamanda performansı ve ölçeklenebilirliği artırıyor.

Dymension'un yerel tokeni olan DYM işlem ücretlerini ödemek için kullanılırken, aynı zamanda sahiplerine yönetişim hakkı sağlayarak token sahiplerinin ağ ile ilgili karar alma süreçlerine katılmalarına olanak tanıyor.

Bitfinex Token Başkanı Henry Child, "Dymension oldukça heyecan verici bir Web3 projesi. Bitfinex olarak DYM token’ını listeleyen ilk borsalardan biri olmaktan gurur duyuyoruz. Dymension'ın, yenilikçi RollApps sistemi aracılığıyla dApps gelişimini basitleştirmeye yönelik yaklaşımı etkileyici. Ayrıca bu gelişimi; yeni, yaratıcı ve merkeziyetsiz uygulamaların çoğalması için iyiye işaret olarak değerlendiriyoruz." dedi.

DYM para yatırma işlemleri, 6 Şubat 2024 tarihinde saat 13:00 UTC'de Bitfinex üzerinden başlayacak ve alım-satım işlemleri aynı gün saat 15:00 (UTC) civarında DYM/USD ve DYM/USDt olarak aktif hale gelecek. 

ABONE OL