Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.92
%0.24 0.1
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Kripto Para Cumartesi 15 Temmuz 2023 16:56

BİTCİ XRP, BTC, ETH, SOL VE AVAX İŞLEMLERİNDE KOMİSYONLARI SIFIRLADI

Gündem kripto para piyasalarına pozitif bir ivme kazandırırken, kripto para borsası Bitci'den önemli bir duyuru geldi. Borsa; Ripple, Bitcoin, Ethereum, Solana ve Avalanche alım satım işlemlerinden bir sonraki duyuruya kadar komisyon alınmayacağını açıkladı.

Bitci XRP, BTC, ETH, SOL ve AVAX işlemlerinde komisyonları sıfırladı

Kripto para piyasalarında Ripple davasında yaşanan gelişmelerin ardından olumlu bir rüzgâr esiyor. Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci de bu havaya katkı sağlamak amacıyla önemli bir kampanya başlattı. 

Borsa iletişim kanalları üzerinden yaptığı açıklamada; BTC/TRY, XRP/TRY, SOL/TRY, ETH/TRY, AVAX/TRY ile BTC/USDT, XRP/USDT, SOL/USDT, ETH/USDT, AVAX/USDT işlem çiftlerinde komisyon oranlarının piyasa yapıcı yüzde 0, piyasa alıcı yüzde 0 olarak uygulanacağını duyurdu.

Bitci; Ripple, Bitcoin, Ethereum, Solana ve Avalanche kripto varlıklarının TRY ve USDT işlem çiftlerinde başlattığı yüzde 0 komisyon avantajıyla bir yandan kripto para piyasalarındaki heyecana dahil olurken diğer yandan da daha önce kripto paralarla tanışmamış potansiyel yatırımcıların piyasaya girişi için de uygun bir zemin yaratmayı amaçlıyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR