Dolar $
32.79
%0.02 0
Euro €
35.16
%0.02 0
Sterlin £
41.66
%0.21 0.09
Çeyrek Altın
3943.34
%-0.34 -13.47
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Kripto Para Pazartesi 27 Mayıs 2024 13:08

BİNANCE CEO'SU RİCHARD TENG: SPOT ETH ETF ONAYI KRİPTO ENDÜSTRİSİ İÇİN ÖNEMLİ BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

ABD SEC'nin Ethereum Spot ETF'lerini onaylamasını sevincle karşılayan ve kutlayan küresel kripto topluluğuna katılıyoruz. Bu dijital varlık sektörü için önemli bir dönüm noktası.

Binance CEO'su Richard Teng: Spot ETH ETF Onayı Kripto Endüstrisi İçin Önemli Bir Dönüm Noktasıdır

Bu gelisme dijital varlıkların geleneksel çerçeveler içinde artan tanınmasını ve daha geniş kabulünü işaret eden kilit bir gelişmedir, özellikle ABD gibi etkili bir piyasada. Dijital varlık ETF'leri için zaten aktif olan bir piyasaya katkıda bulunuyor. Bugünkü onay öncesinde, yedi piyasada işlem gören 27 aktif Ethereum ETF'si zaten mevcuttu. Ayrıca beş farklı piyasada sunulan ve işlem gören 32 spot Bitcoin ETF'si de bulunuyor.

 

ABD SEC'nin bugünkü onayı, Ethereum'un bir varlık olarak meşruiyetini pekiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda daha geniş dijital varlık ekosisteminin statüsünü, erişilebilirliğini ve büyüme potansiyelini de artırıyor. Ethereum Spot ETF'leri için sermaye dağıtımının sabit, istikrarlı ve dramatik olmayan bir şekilde gerçekleşmesi muhtemeldir. Bu, ilk beş ayda 13,3 milyar dolardan fazla giriş sağlayan ABD Bitcoin Spot ETF'leri ile de böyle olmuştur ve bu durumda da benzer bir eğilim bekleyebiliriz.

 

Bu son adımın, daha fazla düzenleyici kabulü beraberinde getireceği ve dijital varlıkların, ETH, BTC veya diğerleri olsun, daha yaygın bir şekilde benimsenmesinin önünü açacağı konusunda iyimseriz. Dijital varlıklar finansın geleceğinde giderek daha önemli bir yer aldıkça, Binance bu dönüşüm döneminin bir parçası olmaktan heyecan duyuyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR