Dolar $
32.4
%0.07 0.02
Euro €
34.82
%0.11 0.03
Sterlin £
40.69
%-0.24 -0.09
Çeyrek Altın
3915.15
%-0.05 -2.07
SON DAKİKA
GÜNDEM Perşembe 08 Eylül 2022 02:25

BAMBİ YATAK'TAN ÖZEL

Türkiye'nin öncü yatak üreticilerinden Bambi Yatak, yeni eğitim-öğretim yılına özel "öğrenci" kampanyasını başlattı. 30 Eylül 2022'ye kadar geçerli kampanya kapsamında tüm tek kişilik yataklar, Bambi Yatak mağazaları ve bambi.com.tr adresinden avantajlı fiyat seçenekleriyle satın alınabilecek.

Bambi Yatak'tan özel

Türkiye yatak pazarına sunduğu ürünlerle uykuyu sanata dönüştüren Bambi Yatak, yeni eğitim-öğretim döneminde de çocuk ve gençlerin başarısında yanında olacak. Bambi, öğrenci kampanyası kapsamında 30 Eylül 2022 tarihine dek tek kişilik yatakların tamamında indirimli fiyat seçeneği sunuyor.

Öğrenciler için en konforlu uyku kampanyası

Kampanya kapsamında öne çıkan Borjen, Pinky, Golden Prime, Pineda, Fornea ve Dormi Star tek kişilik yataklar, çocuk ve gençlerin güne daha zinde uyanmasını sağlayarak uyku konforunu üst noktaya taşıyor. Bor madeninin mucizevi etkisini yatakla buluşturan Borjen, uyku anında günün tüm yorgunluğunu atmaya yardımcı oluyor. Pinky, yumuşak tuşeye sahip kumaş yapısıyla huzurlu bir uyku vadederken Golden Prime ise kuş tüyü süngeri sayesinde vücutla temas ettiği her alanda yumuşak bir dokunuş hissi veriyor. Bonel yay sistemine sahip olmasıyla öne çıkan Pineda ise uzun yıllar yüksek performansta kullanım imkanı sağlıyor. Fornea, sert zeminde yatmayı tercih edenler için öne çıkarken Dormi Star ise nanoteknolojik örme kumaşı sayesinde huzurlu bir uykunun kapısını aralıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR