Dolar $
32.38
%-0.29 -0.09
Euro €
34.67
%-0.16 -0.05
Sterlin £
40.67
%0.12 0.05
Çeyrek Altın
3942.22
%-1.08 -42.67
SON DAKİKA
KİTAPLAR ARASINDA Pazartesi 13 Kasım 2023 08:50

ATEŞLE OYNAYANLAR

Yazar: Gamze Cizreli

Ateşle Oynayanlar

BigChefs Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Cizreli, içsel bir seyahatname olarak adlandırdığı kitabını, “Ateşle Oynayanlar" ismiyle okurlarıyla buluşturdu. Satırlarında arzularıyla korkuları, işleriyle aşkları, ailesiyle dostları, anılarıyla fikirleri, geçmişinin kökleriyle gelecek vizyonu bir araya geliyor. Çocukken büyüklerinden dinlediklerini de bugünün gençlerine öğretmek istediklerini de okuyucularıyla paylaşıyor. 

Geleceğin Kıvılcımlarına İlham

Gamze Cizreli, bu kitapla birlikte, bir toplumsal fayda hareketine de imza atıyor. Kitabının ve ilerleyen dönemlerde gerçekleştirilecek olan "Ateşle Oynayanlar" seminerlerinin tüm gelirini, Türk Eğitim Vakfı (TEV) altında "Bir Kıvılcım Yeter" burs fonuna bağışlıyor. Bu sayede, birçok genç kızın üniversite hayalleri gerçeğe dönüşürken; kıvılcımlar da aleve dönüşüyor.

 "Ateşle Oynayanlar", başarıya giden yolda atılan her bir adımı, her kararın ardında yatan gelgitleri, zorluklarla nasıl başa çıkıldığını ve en önemlisi bir kıvılcımın nasıl bir alev haline geldiğini anlatıyor. "Ateşle Oynayanlar" ilham almak, cesaret bulmak ve içindeki kıvılcımı harlamak isteyen herkes için bir rehber niteliğinde.


ABONE OL