Dolar $
32.2
%-0.2 -0.06
Euro €
35
%-0.41 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.6
%0 -0.05
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Çarşamba 08 Mayıs 2024 17:00

ASKİ'DEN PERSONELE COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİNİN KULLANIMI EĞİTİMİ

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, ilgili personeli için "Coğrafi Bilgi Sisteminin Kullanımı Eğitimi" düzenledi.

ASKİ'den personele Coğrafi Bilgi Sisteminin Kullanımı Eğitimi

ASKİ Genel Müdürlüğü, “ASKİ’nin Dijital Dönüşümü Projesi” kapsamında kurumun bugüne kadar yaptığı tüm imalatların kayıtlı olması gereken Coğrafi Bilgi Sistemi’ni geliştirerek yenileyecek. ASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, bu çerçevede ilgili personel için “Coğrafi Bilgi Sisteminin Kullanımı Eğitimi” düzenledi.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı yetkililerinin, “Coğrafi Bilgi Sistemleri Tanıtımı ve Önemi”, “Ankara Altyapı Bilgi Sistemi (ANKABİS)” gibi başlıklarda sunum yaptığı eğitimin açılış konuşmasını ASKİ Genel Müdürü Memduh Aslan Akçay yaptı.

Toplantıda konuşan Akçay, “Bu önemli eğitim aslında ASKİ için geç kalmış bir eğitim; çoktan yapılmış olması gerekiyordu. ‘Geç olsun güç olmasın’ diyelim. Bir yerden başlamak gerekiyor. İnşallah hız kesmeden ilerleriz. Bundan sonra da altyapıya ilişkin yapacağımız planlamalarda Coğrafi Bilgi Sistemi’nden yararlanma konusunda en üst seviyeye ulaşırız” dedi. 

ABONE OL