Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Perakende Perşembe 01 Şubat 2024 15:00

ANNE VE BEBEK FIRSATLARI ŞUBAT AYI BOYUNCA AMAZON.COM.TR'DE

Amazon Türkiye, 29 Şubat'a kadar "Anne ve Bebek Fırsatları" kampanyası kapsamında oyuncaktan bebek bakım ürünlerine, beslenme ürünlerinden oto koltuklarına kadar geniş bir seçkiden binlerce ürünü, tüm müşterilerine uygun fiyatlar ve güvenli teslimat seçenekleriyle sunuyor.

Anne ve Bebek Fırsatları şubat ayı boyunca Amazon.com.tr'de

Amazon.com.tr'nin 29 Şubat tarihine kadar devam edecek “Anne ve Bebek Fırsatları” kampanyası başladı. Tüm ay sürecek kampanya boyunca, tüm müşteriler aralarında Philips Avent, Bright Starts, Chicco, Ingenuity, Maxi-Cosa, Wee Baby, La Roche-Posay, Molfix ve Sleepy gibi global ve yerel markaların giyim ve tekstil, oyuncak, bez, bakım ve beslenme gibi binlerce ürününe uygun fiyatlar ve Amazon.com.tr güvencesiyle sahip olabilecekler. Kampanyanın ilk haftası boyunca tüm Amazon.com.tr müşterileri, seçili ürünlerde geçerli 5000 TL'ye sepette 500 TL indirim fırsatından da faydalanabilecek.
 
Amazon Prime üyeleri ise her kampanya döneminde olduğu gibi “Anne ve Bebek Fırsatları” boyunca da minimum sepet tutarı olmaksızın geçerli alışverişlerinde, pazar günleri de dahil, bedava ve hızlı teslimat ayrıcalığından faydalanabilecekler. Ayrıca seçili şehirlerdeki Prime üyeleri, “Randevulu Teslimat” ile siparişleri sırasında uygun saat ve tarihi seçerek, siparişlerini diledikleri zaman aralığında teslim alabilirler. Satın aldıkları ürünlerin teslimatlarının, siparişi takip eden bir hafta boyunca kendileri için uygun bir zaman diliminde doğrudan adreslerine gerçekleştirilmesini de talep edebilecek. Amazon'da alışveriş ve eğlencenin en iyilerini bir arada sunan Prime hakkında detaylı bilgi edinmek ve 30 günlük ücretsiz deneme sürenizi başlatmak için www.amazon.com.tr/prime adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
Amazon.com.tr'nin “Anne ve Bebek Fırsatları” boyunca öne çıkan ürünlerden bazıları;
Philips Avent SCF080/07 Ultra Air Emzik (6-18 Ay) Erkek
Chicco Fırça ve Tarak Seti, Mavi
Ingenuity Keep Cozy 3'ü 1 Arada Grow with Me Titreşimli Ana Kucağı ve Salıncak
Britax Römer DualFix Z-LINE Oto Koltuğu
Bioderma ABCDerm Gentle Shampoo
Sleepy Bio Natural Ekonomik Paket Külot Bez 4 Numara Maxi 48 Adet
Maxi-Cosa Iora Anne Yanı Beşik, Essential Grey
Inglesina Sketch Bebek Arabası, Gri
Wee Baby Anne Sütü Saklama Poşeti 20'li
Doona Liki Katlanır Bebek Bisikleti S5 RacingGreen
Molfix 3D Bebek Bezi Maxi 4 Beden, Fırsat Paketi 62 Adet   
Mamas & Papas Airo Bebek Arabası Grapefruit

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR