Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.92
%-0.09 -0.03
Sterlin £
40.76
%-0.36 -0.14
Çeyrek Altın
3911.62
%-0.02 -0.81
SON DAKİKA
Perakende Perşembe 16 Kasım 2023 02:36

ANINDA BİTİYO, BİM İLE TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDA

Türkiye'nin ilk doğal ve sağlıklı kuru kavrum kaplama leblebi ve fıstık markası Anında Bitiyo, satış ağına Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden biri olan BİM'i ekledi. İlk etapta Çıtır Ceviz, Kakaolu Susamlı Çiğ Fıstık ve Çıtır Ceviz'i tüm Bim'lerde beğeniye sunan Anında Bitiyo, yıl sonuna kadar gerçekleştireceği önemli iş birlikleri ile ürün yelpazesini genişletmeye ve müşteri kitlesini artırmayı hedefliyor.

Anında Bitiyo, BİM ile Türkiye'nin Dört Bir Yanında

Artan sağlıklı yaşam bilinciyle yoğun ilgi gören sağlıklı atıştırmalık pazarına yepyeni bir oyuncu dahil oldu. Türkiye’nin ilk doğal ve sağlıklı kuru kavrum kaplama leblebi ve fıstık markası olarak öne çıkan Anında Bitiyo, tüketicinin her ihtiyacına cevap veren atıştırmalıklarını doğal, koruyucusuz, katkısız ve şekersiz olarak satışa sunuyor.

 

Doğal ve sağlıklı ürünleri her kesime ulaştıracaklarını belirten Anında Bitiyo Ceo’su Alper Ceylan, “ Doğal ve sağlıklı beslenmeye verdiğimiz önemi her zaman vurguluyoruz. Ürünlerimizi Türkiye'nin birçok noktasındaki müşterilere ulaştırıyoruz. Bim ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile başlangıçta Çıtır Ceviz, Kakaolu Susamlı Çiğ Fıstık ve Çıtır Ceviz’den oluşan özel serimizi satışa sunduk. Ancak kısa zaman sonra 7 ayrı segmentte 32 çeşitten oluşturduğumuz tüm ürünümüzü satışa sunmayı hedefliyoruz. Amacımız, doğal ve sağlıklı atıştırmalıkları herkesle buluşturmak, beslenme alışkanlıklarınızı daha lezzetli ve sağlıklı bir yöne çevirmenize yardımcı olabilmek. BİM ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, bu hedefimize ulaşmamız adına büyük bir adımı temsil ediyor. Önümüzdeki yıl içerisinde satış noktası ağımızı genişletecek önemli adımlar atacağız. Kısa zamanda gördüğümüz yoğun ilgiden oldukça memnunuz. Yüzde yüz yerli ürünlerimizi sektörde yeniliklere imza atarak geliştirmeye ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.

ABONE OL