Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
Turizm Çarşamba 15 Kasım 2023 09:11

ANDA BARUT COLLECTİON OLİMPİYAT YILDIZLARIYLA PARLIYOR

Anda Barut Collection Hotel, 10-12 Mayıs 2024'de Wellness Weekend organizasyonunda İngiliz Olimpiyat madalyalı sporcuları ve dünya şampiyonlarını ağırlayarak muhteşem bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Londra'da düzenlenen basın toplantısında İngiliz Olimpiyat madalyalı sporcuları Anda Barut Collection Hotel ve Wellness Weekend etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Anda Barut Collection Olimpiyat Yıldızlarıyla Parlıyor

7 Kasım'da Londra'da Landmark Otel'de, Wellness Weekend etkinliklerine katılacak olan İngiliz Olimpiyat madalyalı sporcularının yer aldığı bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda,  Denise Lewis, Colin Jackson, Jamie Baulch, Johnny Nelson ve efsanevi Paula Radcliffe, Leon Taylor, Richard Egington gibi spor dünyasının önemli isimleri, ANDA Barut Collection Hotel'in sunacağı eşsiz deneyimler hakkında konuşmalar yaptı. Basın toplantısı, ANDA Barut Collection Hotel'in uluslararası arenadaki prestijini ve spor dünyasındaki etkileşimini daha da pekiştirdi.

 

Program, otelde konaklayan misafirler için de ayrı bir deneyim olacak. Rebecca Adlington ile yüzmeden Denise Lewis, Colin Jackson ve Jamie Baulch ile beachfit'e, Johnny Nelson ile bokstan efsanevi Paula Radcliffe ile koşuya, James & Ola Jordan ile dance fit'ten ünlü moda tasarımcısı Zeynep Kartal ile spor giyim atölyesine kadar Wellness Weekend herkes için çeşitlilik sunuyor.

 

Anda Barut Collection Türk Turizmindeki Yeni Bir Aşama Olacak

Akdeniz bölgesinin en köklü ve öncü turizm markalarından biri olan Barut Hotels, ANDA Barut Collection Hotel'i mayıs ayında açıyor. Anda Barut Collection, 547 odası ve 14 Bayou Villa’dan oluşan 1136 yatak kapasitesiyle lüksün yeni adresi olacak.

 

200 dönümlük doğal güzellikler içinde yer alan ve İzmir ile Bodrum havalimanlarına yakınlığıyla dikkat çeken Anda Barut Collection, konuklarına Avrupa’dan sadece birkaç saat uzaklıkta, ferah bir sahil konumu sunuyor.

 

Didim'deki Delice Yarımadası'nın tüm yıl boyunca turizm dostu iklimi sayesinde (adını zeytinin atası olarak bilinen Delice zeytininden almıştır: bereket, adalet, sağlık, refah, bilgelik, zekâ, arınma ve yeniden doğuşun sembolü) otel misafirlerine tüm yıl boyunca unutulmaz bir deneyim sunacak.

ABONE OL