Dolar $
33.08
%-0.17 -0.05
Euro €
35.8
%-0.22 -0.08
Sterlin £
42.49
%-0.42 -0.18
Çeyrek Altın
4251.44
%-0.4 -17
SON DAKİKA
Sigorta Perşembe 01 Ağustos 2024 13:06

ALFİN SİGORTA FAALİYETE GEÇTİ

Ergün Holding çatısı altında kurumsal bir acente şirketi olarak kurulan Alfin Sigorta, 18 Temmuz 2024 itibarıyla gerekli tüm yasal izinleri alarak çalışmalarına başladı.

Alfin Sigorta faaliyete geçti

Her alanda gelişimin belirli riskleri de beraberinde getirdiğini kaydeden Alfin Sigorta Genel Müdürü Enis Gültekin, “Hepimizin arabamızdan evimize; ailemizden çalışanlarımıza ve sevdiklerimizin sağlığına kadar bizi hayata bağlayan değerlerimiz var. Ancak, bu değerlerimiz farklı risklere açık. Sigorta bu değerleri korumamızı ve geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan en önemli faktör. Alfin Sigorta olarak geceleri huzurla uyuyabilmeniz ve geleceğe güvenle bakabilmeniz için yola çıktık.“ dedi.

Gültekin, sektörde uzun yıllara dayanan deneyimi, global ve lokal uzmanlığı bulunan dinamik bir ekibe sahip olduklarını söyledi ve şu değerlendirmelerde bulundu:

“Sektörün lider şirketleriyle gerçekleştirdiğimiz iş ortaklıkları gücümüzü ve hizmet alanımızı genişletiyor. Alfin Sigorta olarak – iş ortaklarımız olan sigorta şirketleriyle sinerji içinde – İş Yeri, Kasko, Dask, Sağlık gibi satışına aracılık ettiğimiz konvansiyonel ürünlerin hepsiyle müşterilerimizi destekleyeceğiz. Özellikle kurumsal ürünlerde ön plana çıkmayı hedefliyoruz. Alacak Sigortası, Kefalet Sigortası, Bina Tamamlama Sigortası gibi aracılık ettiğimiz finansal sigorta ürünlerimizle de sektörde fark yaratacağız.”