Dolar $
32.6
%0.22 0.07
Euro €
34.82
%0.19 0.06
Sterlin £
40.67
%0.14 0.05
Çeyrek Altın
4079.85
%0.31 12.38
SON DAKİKA
Lojistik Perşembe 08 Nisan 2021 02:25

'AKILLI ELDİVEN'LE ZAMANDAN %50 TASARRUF

Türk teknoloji şirketi Thread In Motion'ın (TIM) geliştirdiği ve şirketlere zaman ve maliyetten yüzde 50 tasarruf sağlayan "akıllı eldiven" Glogi, başta Almanya ve İngiltere olmak üzere 8 farklı ülkeye ihraç ediliyor.

'Akıllı eldiven'le zamandan %50 tasarruf

Endüstriyel giyilebilir teknolojiler ve entegre yazılımlarını geliştiren firma, tüm sektörlerin lojistik süreçlerine, bilhassa depo, mal giriş-çıkış, mal sayım, toplama, ayrıştırma gibi operasyonlara hizmet etmek amacıyla "akıllı eldiven" Glogi'yi geliştirdi. Sabancı Holding Kurumsal Girişim Sermayesi Sabancı CVC’nin yatırımı ile birlikte güçlenip 100 milyon TL değerlemeyi geçen TIM, aralarında Almanya, İngiltere, Çin, Birleşik Arap Emirlikleri, Polonya’nın da yer aldığı 8 farklı ülkeye geliştirdiği akıllı ürünleri ihraç ediyor.

Portföyümüz genişledi 

Thread in Motion Kurucu Ortağı ve Üst Yöneticisi (CEO) Kadir Demircioğlu, Otomotiv sektöründe global birçok marka ile birlikte başarılı işlere imza attıklarını aktaran söyledi. Demircioğlu, "Glogi üzerinde barındırdığı kamera ve barkod okuyucu ile ürünleri ve lokasyonları tanırken, haptik feedback mekanizmaları ile çalışanların hatasız işlem gerçekleştirmesine olanak sağlıyor. Eller serbest bir şekilde, depo yönetim ve izleme sistemleri ile entegre çalışan Glogi yüzde 50’nin üzerinde operasyonu hızlandırıyor. Bu sayede müşteri portföyümüz otomotiv ve lojistik olarak genişledi."


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR