Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
Teknoloji Pazartesi 16 Ekim 2023 13:40

AĞIR KAPILAR İÇİN DAYANIKLILIK SAĞLAYAN ELEKTRİKLİ KAPI KARŞILIKLARI

Türkiye'den dünyaya yayılan en köklü markalardan biri olan Kale Kilit, kilit sistemlerini her geçen gün geliştirmeye devam ediyor. Hem pratik hem de güvenli olma özellikleriyle öne çıkan Kale Kilit Elektrikli Kapı Karşılıkları, ağır kapıların dayanıklılığını artırıyor. Kapının otomatik olarak kolay açılmasını sağlayan bu ürünler, uzaktan kumanda, kart okuyucu veya şifreli geçiş kontrol sistemleri, otomat düğmesi gibi herhangi bir tetikleyici ürünle kullanılabiliyor.

Ağır kapılar için dayanıklılık sağlayan elektrikli kapı karşılıkları

Sayın Gündüz Demir;

Kale Kilit Elektrikli Kapı Karşılıkları kapının otomatik olarak kolay açılmasına olanak tanıyor

Ağır kapılar için dayanıklılık sağlayan elektrikli kapı karşılıkları

Türkiye’den dünyaya yayılan en köklü markalardan biri olan Kale Kilit, kilit sistemlerini her geçen gün geliştirmeye devam ediyor. Hem pratik hem de güvenli olma özellikleriyle öne çıkan Kale Kilit Elektrikli Kapı Karşılıkları, ağır kapıların dayanıklılığını artırıyor. Kapının otomatik olarak kolay açılmasını sağlayan bu ürünler, uzaktan kumanda, kart okuyucu veya şifreli geçiş kontrol sistemleri, otomat düğmesi gibi herhangi bir tetikleyici ürünle kullanılabiliyor.

Kaliteden taviz vermeyen üretim anlayışı, kurumsal bakış açısı, dinamik ve güçlü yapısıyla sektörde 70 yıldır faaliyet gösteren Kale Kilit; Elektrikli Kapı Karşılığı ürünleriyle, ağır kapıların dayanıklılığını artırıyor. Günden güne gelişen kilit sistemleriyle her ihtiyaca uygun tasarımlar ortaya çıkaran marka, sürgülü manuel kilitlerin basit yapılarından son teknoloji ile hazırlanmış modern yapılı kilitlere kadar, her biri çeşitli amaçlara hizmet eden pek çok ürünü kullanıcılarla buluşturuyor.

Hem pratik hem güvenli

Günümüzde en gelişmiş sistemleri barındıran elektrik enerjisini kullanarak çalışan kilitler, pek çok farklı kapı tipi için ideal çözümler arasında yer alıyor. Kale Kilit Elektrikli Kapı Karşılığı hem pratik hem de güvenli sistemi ile tercih sebebi oluyor. Gelişmiş teknolojiden yararlanarak modern ve kullanışlı tasarımları hayata geçiren Kale Kilit, bünyesindeki ürünlerin her birinde olduğu gibi, elektrikli kapı karşılıklarında da kaliteden ödün vermiyor.

Mandal ayarlı ve paslanmaz

Markanın mandal ayarlı ve paslanmaz elektrikli kapı karşılıkları, kilit karşılıklarının yerine konulduktan sonra elektriğe bağlanıyor. Uzaktan kumanda, kart okuyucu veya şifreli geçiş kontrol sistemleri, otomat düğmesi gibi herhangi bir tetikleyici ürünle kullanıldığında kapının otomatik olarak kolay açılmasını sağlıyor. Kullanım alanındaki ihtiyaca ve kullanılan kilide göre doğru ürünün seçilmesi gerekiyor.

Elektrik varken açık, elektrik kesildiğinde kilitli olacak şekilde çalışan bu kapı karşılığı sistemleri paslanmaz aynası ile de dayanıklılık sağlayarak uzun yıllar kullanım olanağı sağlıyor.

ABONE OL