Dolar $
32.28
%0.02 0
Euro €
35
%-0.41 -0.14
Sterlin £
40.88
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4037.51
%0.34 13.33
SON DAKİKA
Kripto Para Çarşamba 15 Kasım 2023 10:00

60 GÜN BOYUNCA YÜZDE 25 ARTIRMA İMKANI SUNUYOR

Kripto para dünyasında oldukça popüler olan likit staking kavramı, dijital varlıklar üzerinden gelir elde etmek isteyen kripto yatırımcıları için benzersiz avantajlar sunuyor. DeFi protokollerinde ve blok zinciri uygulamalarında işlem yapabilmeyi sağlayan likit staking ile yatırımcılar, ödül ve likit tokenlar kazanabiliyor. Tüm bu işlemleri kolay ve avantajlı bir şekilde gerçekleştirmeyi mümkün kılan Stader Labs, kritik dijital varlık güvenliği ve kullanımı konusunda dünya lideri olan Ledger iş birliğinde ETH için stake ödüllerini 60 gün boyunca %25 artırmaya olanak sağladı. Bu sayede kripto yatırımcıları, Ledger'ın güvenli ekosistemi üzerinden tüm kripto işlemlerini tek bir uygulama üzerinden yönetirken gelir elde edebilecek.

60 gün boyunca yüzde 25 artırma imkanı sunuyor

Dijital finans ortamında oyunun kurallarını değiştiren likit staking, blok zincir güvencesi ve gelir avantajıyla kripto yatırımcılarına hızlı çözümler sağlıyor. Stake ödülleri kazanmanın ve DeFi fırsatlarına katılmanın en etkin yolunu sunan Stader Labs; Ethereum, Polygon, BNB ve daha fazlası dahil olmak üzere birden fazla zincirde 150 Mn varlık stake edilen, aktif bir platform olarak hizmet veriyor. Hali hazırda MATIC ve BNB likit staking için Ledger Live’ın  ‘Keşfet’ bölümünde hizmet sunan Stader Labs, Ledger ile iş birliğini genişleterek işlem hacmini ETH likit staking’e genişletti. Bu iş birliği kapsamında kripto yatırımcılarına avantajlı fırsatlar sunan Stader Labs ve kritik dijital varlık güvenliği ve kullanımı konusunda dünya lideri olan Ledger, ETH için stake ödüllerini 6 Kasım 2023'ten 6 Ocak 2024'e kadar, tam 60 gün boyunca %25 artırdı. Kripto yatırımcıları bu sayede Ledger’ın güvenli ekosisteminden yararlanırken, Stader Labs’ın kolay erişimi sayesinde ETH likit staking’te kazançlı işlemler gerçekleştirebilecek.

 

Ledger İle Web3 Güvenlı̇ Bı̇r Şekı̇lde Keşfediliyor

 

Ledger Live aracılığıyla 1,5 milyondan fazla aktif kullanıcı; dijital varlıklarda alım-satım, ödünç verme, takas ve stake etme işlemlerini gerçekleştirirken, Değer İnterneti’ni de güvenle keşfedebiliyor. Ledger Live uygulaması ile kripto yatırımcıları, özel anahtarlarını Ledger cihazında otomatik olarak korurken, ‘Keşfet’ bölümündeki sürekli genişleyen DApp listesine erişim sağlayabiliyor. Ledger aracılığıyla stake etmek, güvenli yatırımın yanı sıra birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Stader Labs ile iş birliğini genişleten Ledger, bu anlamlı ortaklığa özel olarak ETH için stake ödüllerini 6 Kasım 2023'ten 6 Ocak 2024'e kadar, tam 60 gün boyunca %25 artırdı. Kripto yatırımcılarını sevindirecek bu kampanya sayesinde kullanıcılar, Ledger’ın son derece güvenli ekosisteminde varlıklarını tutarken gelir elde etme imkanı bulacak. 

ABONE OL