Dolar $
32.36
%-0.02 -0
Euro €
34.8
%0.2 0.07
Sterlin £
40.65
%-0.14 -0.05
Çeyrek Altın
3901.13
%-0.41 -15.92
SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 05 Kasım 2023 11:09

5G BAĞLANTILI ARAÇ KİTİ

Ericsson, 5G Standalone ağ özelliklerini güçlendirmek ve farklılaştırılmış bağlantıyla premium hizmet sunabilmek için yeni bir yazılım araç kiti piyasaya sürdü.

5G bağlantılı araç kiti

Bu araç kiti, yüksek verimlilik, güvenilirlik ve düşük gecikme gereksinimlerini karşılamak üzere deneyim temelli bağlantılar için tasarlandı. Araç kiti, iletişim hizmeti sağlayıcılarının belirlediği yüksek performans standartlarına yanıt verebilmek için tasarlandı. Beklenen standartlar arasında yüksek verimlilik, güvenilirlik ve düşük gecikme gereksinimleri bulunuyor. Bu kullanım senaryoları arasında gecikmesiz mobil bulut tabanlı oyunlar, video konferans, canlı yayın, uzaktan kumandalı makineler/araçlar, kamu güvenliği hizmetleri ve gelecekteki XR (eXtended Reality) uygulamaları yer alıyor. 5G'nin yüksek hızı, düşük gecikme süreleri ve yüksek bant genişliği, bu tür deneyim odaklı kullanım senaryolarını daha mümkün kılıyor. Ancak, gelişmiş ve çeşitlendirilmiş kullanım senaryolarının artması, şebekenin farklı performans düzeylerini sunabilmesini daha karmaşık hale getiriyor. Daha talepkar uygulamalar ortaya çıktıkça, kablosuz bağlantı için de her duruma uygun tek bir yaklaşımdan ziyade farklı alternatifleri keşfedilmesi gerekiyor. 

Ericsson 5G RAN Ürün Grubu Başkanı Sibel Tombaz: “Ericsson, küresel 5G teknolojisindeki lider konumuyla bağlantı imkanlarını dünyanın her köşesine ulaştırıyor. Bağlantıyı yeniden şekillendiriyor, hizmet seviyesi anlaşmalarıyla "en iyisini yapma" vizyonumuzla premium deneyimlere geçişi kolaylaştırıyoruz. Yenilikçi yazılım araç kitimiz, müşterilerimizin farklılaştırılmış bağlantı ile gelişmiş 5G uygulamalarına erişebilmesini sağlıyor. Böylelikle hem talebe dayalı hizmetlerde mükemmelliği garanti ediyor, hem de platform olarak şebeke vizyonumuza doğru emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR