Dolar $
32.32
%-0.5 -0.16
Euro €
34.71
%-0.51 -0.17
Sterlin £
40.6
%-0.38 -0.15
Çeyrek Altın
3931.09
%-0.03 -1.22
SON DAKİKA
GÜNDEM Çarşamba 04 Ekim 2023 13:20

23 ÜLKEDEN 307 FİRMA BİR ARAYA GELDİ

8.Uluslararası Poliüretan Sanayi Fuarı, 6.Uluslararası Kompozit Hammaddeleri, Yarı Mamülleri, Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, Yapıştırıcı ve Yapıştırma Teknolojileri Fuarı ve Teknik Köpük Endüstrisi ve Teknolojileri Fuarları İstanbul Fuar Merkezi'nde 4 Ekim tarihinde açıldı. Yıllardır düzenlediği fuarlarla kimya sektörüne yön veren Artkim Fuarcılık tarafından açılan fuarlarda 25 ülkeden sektörlerinde lider 307 firma ve firma temsilciliği yerlerini aldı.

23 ülkeden 307 firma bir araya geldi

Fuarların açılışını Artkim Kurucu CEO’su Cengiz Yaman, KİMPUR Yönetim Kurulu Başkanı Leon Mizrahi, EUROPUR Genel Sekreteri Michel Baumgartner, ISOPA Genel Sekreteri Jörg Palmersheim, POLYDER  Başkanı Müge Pınar, İKMİB Başkanı Adil Pelister, Flokser Kimya Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ekin Tükek ve Literatür Kimya Kurucu Ortağı ve Operasyon Direktörü Özlem Ural birlikte yaptılar. 

Artkim Kurucu CEO’su Cengiz Yaman yaptığı açılış konuşmasında “Fuarlarımız yüzde 45’i yurtdışından olmak üzere, 25 ülkeden 300’ün üzerinde katılımcı firmanın yer aldığı, 50 ülkeden 8 bine yakın profesyonel ziyaretçi beklediğimiz dev uluslararası organizasyonlar haline geldi. Fuarlar süresince sektörlerin nabzını tutmak ve fayda sağlamak üzere başta Europur Paneli ve kompozit workshopu olmak üzere pek çok etkinlik düzenliyoruz. Düzenlediğimiz ilk fuardan bu zamana kadar bizi yalnız bırakmayan, sürekli destekleyen ve katılım gösteren firmalarımıza teşekkür ediyor ve 2025 yılında düzenleyeceğimiz bir sonraki fuarımızı daha da genişleteceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.  Yaman konuşmasını Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlayarak tamamladı.

Avrasya’nın Lider Poliüretan Sanayi Fuarı: Putech Eurasia 

"8.Uluslararası Poliüretan Sanayi Fuarı” Putech Eurasia’da Poliüretan Kimyasallar, Poliüretan Makine Ekipman, Poliüretan Sistem Evi, Poliüretan Kaplama ve Yapıştırıcılar, Poliüretan Kalıp ve Sistemler, Poliürea Uygulamaları RIM-Integral Poliüretan Sistem Ürünleri sergilenirken, poliüretan endüstrisinin lider firmaları bir araya gelecek.

Kompozit Sanayi’nin Avrasya’daki Buluşma Noktası

“Uluslararası Kompozit Hammaddeleri, Yarı Mamülleri, Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı” Eurasian Composites Show’da hemen her sektörde kullanımı bulunan kompozit hammaddeleri ile üretilen ürünlerin günlük yaşamdaki kullanımları da görülebilecek.

 Yapıştırıcılar ve Yapıştırma Teknolojileri Fuarı: Adhesives & Bonding Eurasia

Yapıştırıcı sektörü gerek endüstride gerekse günlük yaşamda insanların ihtiyacı olan, çeşitli kimyasallar kullanılarak üretilen tüm yapıştırıcı ürünleri kapsıyor. Yapıştırıcı üreten firmaların, yarattıkları katma değer ekonomide önemli bir yer tutuyor. Günümüzde, küçük bir ambalajdan otomobile; beyaz eşyadan mobilya sektörüne kadar her üründe bir ya da daha fazla tip yapıştırıcı kullanılıyor.

Teknik Köpük Sektörü: Foam Eurasia 

Otomotiv, mobilya, inşaat, yatak, spor, eğlence, ambalaj, medikal üretim süreçlerinin en önemli girdilerinden biri olan teknik köpük sektörü, Foam Eurasia 2023 fuarında en son teknolojilerini sergileyecek. Foam Eurasia, tüm köpük tedarik zincirinin yanı sıra teknik köpük ürünleri ve teknolojileri üreticileri, hammadde ve yardımcı ürünleri ve alıcıları için Türkiye ve MENA bölgesinin en önemli ihtisas ticari fuarı konumunda bulunuyor.

Fuarlar boyunca seminer, konferans ve paneller ile sanat ve sosyal sorumluluk etkinlikleri de gerçekleştirilecek.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR