Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
Gastronomi Cumartesi 15 Temmuz 2023 16:57

2 TOP DONDURMA SİZDEN, 1 TOP KAHVE DÜNYASI'NDAN

Kahve Dünyası tamamiyle kendi üretimi olan, el yapımı 11 çeşit dondurmasının yanı sıra her aya özel olarak ürettiği ayın dondurması ve yenilenen reçeteleriyle Kupakup çeşitleriyle dondurma tutkunlarına adeta bayram yaşatıyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda 16 Temmuz Dünya Dondurma Günü'nü misafirleriyle beraber kutlayan Kahve Dünyası, gün boyunca 2 top dondurma alana 1 top dondurmayı hediye ediyor.

2 Top Dondurma Sizden, 1 Top Kahve Dünyası'ndan

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, Dünya Dondurma Günü’nü birbirinden lezzetli dondurmaları ve sürpriz bir kampanyayla kutluyor. 16 Temmuz Pazar günü tüm Kahve Dünyası mağazalarında geçerli kampanya kapsamında 2 top dondurma alana 1 top dondurma hediye ediliyor. Kahve Dünyası’nın el yapımı, hiçbir yapay katkı maddesi, koruyucu ve renklendirici içermeyen dondurmalarını isteyen külahta isteyen kasede tüketebiliyor. Doğal içeriklerle hazırlanan Kahve Dünyası dondurmaları, üretimlerinde kullanılan taze meyvelerle dikkat çekiyor. Kahve Dünyası'nın sevilen tatlarından, Kupakup’lar ise yenilenen reçeteleriyle tüm dondurma sevenlerin vazgeçilmez lezzeti olmaya aday olarak görünüyor.

4 farklı çeşidiyle sevenleriyle buluşan Kupakup’ların her kabında ayrı bir lezzet sunuluyor. Kahve Dünyası'nın uzmanlığı kahve ve enfes dondurmasının birleştiği Kahveli Kupakup içeriğinde bulunan kahveli ve vanilyalı dondurma, klasikleşen lezzet kahveli draje ve soğuk espresso ile kahve severlerin favorisi oluyor. Karaorman Meyveli Kupakup, içindeki karaorman meyve püresi ve vişne parçalarıyla meyveli lezzetler sevenler için damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Bitter Çikolatalı Dondurma, Kaymaklı Dondurma, Vişneli Dondurmanın lezzetli buluşmasıyla ortaya çıkan Karaorman Meyveli Kupakup, çikolata sosu ve rende çikolatayla taçlanıyor.

Spekülozlu (Karamelize Bisküvi Parçalı) Kupakup ise karamel sevenlerin beğenisini topluyor. İçerisinde bal badem dondurma, vanilyalı dondurma, sütlü çikolatalı dondurmanın yanı sıra speküloz ve karamel sos bulunuyor. Kahve Dünyası'nın vazgeçilmeyen lezzeti Fındık Kreması'nın dondurmayla bir araya geldiği lezzet Fındık Kremalı Kupakup ise Bal Badem Dondurma, Kaymaklı Dondurma ve Sade Cookie ile hazırlanıyor. Kahve Dünyası'nın tüm dondurma çeşitlerinde olduğu gibi reçetelerindeki doğal içeriklerle dikkat çeken Kupakuplar tüm mağazalarında misafirlerini bekliyor.

ABONE OL