Dolar $
32.2
%0 0
Euro €
34.99
%-0.01 -0
Sterlin £
40.98
%0.06 0.02
Çeyrek Altın
4092.59
%0.05 1.82
SON DAKİKA
Enerji Pazartesi 06 Kasım 2023 12:49

12. TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ BAŞLIYOR

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, WindEurope CEO'su Giles Dickson ve TÜREB Başkanı İbrahim Erden'in açılışını yapacağı 12. Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi yarın başlıyor.

12. Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi  Başlıyor

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nda ‘Rüzgarın Yüzyılı’ ana temasıyla düzenlenecek olan 12. Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi, 7-8 Kasım 2023 tarihlerinde İstanbul Hilton Bomonti Hotel’de gerçekleştirilecek.

Türkiye ve dünyadan 3 binin üzerinde sektör profesyonelinin beklendiği kongrenin açılış konuşmalarının Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, WindEurope CEO’su Giles Dickson ve TÜREB Başkanı İbrahim Erden tarafından yapılması planlanıyor. Kongrenin ikinci gününde WindEurope iş birliğiyle yapılacak “Türk Tedarikçi Günü”nün açılış konuşmaları ise Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, WindEurope CEO’su Giles Dickson ve TÜREB Başkanı İbrahim Erden tarafından gerçekleştirilecek.

Rüzgar enerji yatırımları ile ilgili süreçler ve yeni depolamalı lisanslar dışında rüzgar enerjisinin yakın geleceğini şekillendirecek olan enerji depolama, denizüstü rüzgar, hidrojen gibi gelişen teknolojileri takip etme ve sektörün geleceğine yön verecek inovasyonları tartışma fırsatı verecek olan ‘Geleceğin Rüzgarı’; Avrupa rüzgar tedarik zincirindeki en üst düzey karar vericileri Türkiye rüzgar sanayisi ile bir araya getirecek olan ‘Türk Tedarikçi Günü’; yarının çalışanlarını sektöre bugünden tanıtmayı amaçlayan ‘Kariyer Festivali’ ve şirketlerin kendi geliştirdikleri en yenilikçi hizmet, uygulama ve çözümleri birebir kendilerinin anlatabilecekleri ‘Açık Kürsü’ toplantılarının yanı sıra fuar alanlarındaki stantlarda da kongre paydaşı şirketler kendi ürün ve hizmetlerini tanıtacak.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR