Dolar $
32.2
%-0 -0
Euro €
34.99
%-0.05 -0.01
Sterlin £
40.94
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4119.72
%0.61 24.76
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Çevre ve Doğa Cuma 10 Mayıs 2024 12:40

METLİFE TÜRKİYE ÇALIŞANLARI, GÖNÜLLÜ OLARAK DOĞAYI KORUMAYA DEVAM EDİYOR

MetLife, İstanbul'daki gönüllülerinin katılımıyla dördüncü "MetLife Sıra Dışı Çöp Toplama" etkinliğini düzenledi.

MetLife Türkiye çalışanları, gönüllü olarak doğayı korumaya devam ediyor

Globaldeki etkinliklerle eş zamanlı olarak her sene İstanbul’da da düzenlenen MetLife Sıra Dışı Çöp Toplama (MELP – MetLife Extraordinary Litter Pickup) etkinliği, bu sene dördüncü kez olmak üzere Genel Merkez ve İstanbul Bölge Müdürlüklerinde çalışan 100 MetLife gönüllüsünün katılımıyla 7 Mayıs’ta orman bölgesinde gerçekleştirildi. Gönüllüler 2 saat boyunca tek kullanımlık plastik, poşet, şişe, kapak, sigara izmariti, kumaş, fast food kutusu, kâğıt ve teneke gibi atıkları toplayarak ormanı temizlediler.

 

Gelecek nesillere bırakabilecekleri en güzel hediyenin yeşil ve temiz bir çevre olduğunun bilincinde olan MetLife gönüllüleri, Mayıs ayı boyunca farklı illerde de çöp toplama etkinliği düzenleyerek doğayı korumaya devam edecekler. 

 

MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven: “İyilik için bir güç olarak hizmet etmek amacıyla çalışmaya devam ediyor; sürdürülebilirlik faaliyetlerimize büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda MetLife olarak doğayı korumak için farkındalık yaratmayı hedefleyerek gönüllülerimizin katılımıyla düzenli bir şekilde globalde çöp toplama etkinlikleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde düzenlediğimiz MetLife Sıra Dışı Çöp Toplama etkinliklerimizle gönüllülerimiz aracılığıyla gelecek nesillere örnek bir model oluşturarak atığını dönüştürebilen, daha sürdürülebilir bir dünya bırakmayı amaçlıyoruz.” dedi.

 

Dünya genelinde 40’tan fazla pazarda faaliyet gösteren MetLife, şirket için başarı kriterlerinden birinin sürdürülebilirlik olduğunun altını çiziyor. Sürdürülebilirlik iş stratejisinin merkezinde yer alıyor ve operasyonlara dahil durumdadır. Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'ni rehber alan MetLife, müşteriler, çalışanlar, topluluklar ve hissedarların sürdürülebilirliğini sağlamak için çalışanlar, ürünler, hizmetler ve yatırımların tüm gücünü kullanıyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR