Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 02 Aralık 2023 02:19

KLASİK TASARIMLARI VİNTAGE STİLİYLE BİR ARADA

GAP, klasik tasarımlarını vintage stiliyle bir araya getiriyor. Ünlü tasarımcı ve sanatçı Sean Wotherspoon iş birliği ile oluşturulan yeni ve özel kapsül koleksiyonda GAP'in ikonik stili, Wotherspoon'un vintage esintili tasarımlarıyla birleşiyor!

Klasik tasarımları vintage stiliyle bir arada

GAP, ikonik ürünleri ve modern tarzını geçmişin izlerinden ilham alarak yeniden tasarlıyor. Dünya çapında moda ve perakende sektöründe yaptığı tasarımlarla gençlerin dikkatini çeken ünlü sanatçı, tasarımcı ve koleksiyoncu Sean Wotherspoon ile yepyeni bir iş birliği koleksiyonunu moda severlerle buluşturuyor.

Modern giyim tarzı ve vintage ilhamın bir araya geldiği kapsül koleksiyon, benzersiz stiliyle vintage meraklılarının ilgisini çekecek. Bu özel kapsül koleksiyonda GAP’in vazgeçilmez ve ikonik giyim ürünleri sweatshirtlerden ve polarlardan denim ceketlere, tişörtlere ve pantolonlara birçok seçenek bulunuyor. 

Koleksiyon, tasarımlarında yer alan renklerle vintage ruhunu yansıtırken, fitilli kadife dokular, nakış işlemeler ve kürk detayları ile de 90’lar esintilerini hissettiriyor. Wotherspoon’un markayla 90’lı yıllarda, çocukluğunda annesinin GAP’te çalışmasıyla kesişen yolu, ikonik GAP parçalarına yansıyor. Koleksiyonda, ünlü tasarımcı Wotherspoon’un, bu yıllara dair anılarından ilham alarak seçtiği ikonik GAP ürünleri yer alıyor. 

Sean Wotherspoon, koleksiyonla ilgili görüşlerini şu sözlerle ifade ediyor; “Bu iş birliğindeki amacım geçmişin izlerinden ilham alarak kalite, kumaş dokusu ve renklerin enerjisine odaklanmak ve bu şekilde en sevdiğim GAP klasiklerini bir araya getirmekti. GAP arşivini incelerken çocukluk yıllarıma geri döndüm. Geçmişte babamın da çift taraflı kullanılabilir bir polar sweatshirt giydiğini anımsadım ve koleksiyonun olmazsa olmaz parçası olarak dahil etmeye karar verdim.”

ABONE OL