Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | SPOR Çarşamba 13 Mart 2024 17:09

37. AMERİCA'S CUP'TA ALİNGHİ RED BULL RACİNG'İN RESMİ SPONSORU OLDU

Dünyanın lider banyo ürünleri üreticisi Roca, 104 yıl önce kuruluşunun gerçekleştirildiği Barselona'da düzenlenen 37. America's Cup'ta yarışacak Alinghi Red Bull Racing'in resmi sponsoru oldu. Üstün kalite ve performansa dayalı bağlılığı ile yelken uzmanlığını tek bir deha ile birleştiren İsviçre takımı Alinghi Red Bull Racing'in sponsorluğunu üstlenen Roca, iş birliği çerçevesinde Barselona Port Vell'deki Alinghi Red Bull Racing Genel Merkezi'ni teknoloji odaklı banyo çözümleriyle donattı.

37. America's Cup'ta Alinghi Red Bull Racing'in resmi sponsoru oldu

Roca, Ağustos ve Ekim aylarında Barselona’da gerçekleşecek olan 37. America's Cup'ın Youth & Puig Women's kategorisinde yarışacak olan Alinghi Red Bull Racing'in resmi sponsorluğunu üstlendi. Teknoloji, spor ve denizcilik endüstrisi de dahil olmak üzere çeşitli sektörler üzerinde önemli bir etkiye sahip olan 37. America's Cup'ta yarışacak olan Alinghi Red Bull Racing sponsorluğu kapsamında sürdürülebilirliğe katkı sağlarken, kadın sporcuları ve yeni nesil yelkencilerin gelişimine de destek veriyor. 

Alinghi Red Bull Racing genel merkezi Roca’nın yeni nesil teknolojileri ile yenilendi 

İş birliği çerçevesinde Barselona Port Vell'de yer alan Alinghi Red Bull Racing Genel Merkezi’ni son teknolojiye sahip banyo ürünleriyle yenileyen Roca, akıllı banyo ürünlerinin gerçek zamanlı kontrolünü sağlayan dijital platformu Roca Connect sistemine sahip akıllı klozetler, armatürler ve duşlarla akıllı bir banyo sistemi oluşturdu. İsviçreli ekibin tesisinde halihazırda yer alan sürdürülebilir uygulamalarla mükemmel bir uyum sağlayan bu ürünler, su tasarrufu konusunda bilinçli bir yaklaşımı teşvik ederken bakım ve temizlik maliyetlerini de optimize ediyor.

“Bu iş birliği sürdürülebilir bir gelecek için güçlerimizi birleştirmenin önemini vurguluyor”

İş birliğine ilişkin açıklamalarda bulunan Roca Grup Kurumsal Pazarlama ve Tasarım Direktörü Marc Viardot;  "Ağustos ve Ekim aylarında Barselona'da gerçekleşecek olan bu etkinliğin çevre, spor, bilim, araştırma ve teknoloji alanlarında önemli bir etkiye sahip olacağına inanıyoruz. Denizciliğe ilgi duyan bireyleri yelkencilikle tanıştıracak, denizcilik kültürünü canlandıracak ve denizle ilgili konulara olan ilgiyi artıracak. Ayrıca, teknoloji, inovasyon ve mavi ekonomi gibi konular, etkinliğin odak noktaları arasında yer alacak. Roca olarak, Barselona'nın America's Cup'ın 37. edisyonuna ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz ve bu önemli etkinliğin başarısına katkıda bulunmaktan heyecan duyuyoruz. Alinghi Red Bull Racing ile yaptığımız iş birliği, America's Cup'ın etkisi ve prestiji üzerinden daha sürdürülebilir bir gelecek için güçlerimizi birleştirmenin önemini vurguluyor." dedi.


ABONE OL