Dolar $
32.89
%0.16 0.05
Euro €
35.29
%0.47 0.16
Sterlin £
41.66
%0.17 0.07
Çeyrek Altın
4031.71
%0.45 17.98
SON DAKİKA

YAZ MI O?

Ve son bir haftadır artan hava sıcaklıkları artık, hem kışı hem de baharı geri de bıraktırdığımıza inandırmaya başladı hepimizi. Ama herkesin bir yaz totemi vardır. Benim için yaz demek Kenan Doğulu demek, Tarkan demek…

E hani ikisinin de konseri yok bugünlerde, totem nasıl olacak bilemedim. Tarkan  bir kaç gün önce sosyal medya hesaplarından ‘Kuantum51’ Yeni albümüm 14 Haziran’da sizlerle paylaşımını yaptı. Pandemiden bu yana hep en ihtiyacımız olan anlarda imdadımıza koştun sevgili Tarkan ama artık konserlerde buluşma vaktimiz gelmedi mi? Harbiye’nin şöyle en güzel 10 gününü kapatıp doya doya coştursan hepimizi. O sessizlik anında tüm enerjimle Tarkan diye çığlık atsam, binlerce kişi karşılıklı göbek atsak ve mümkün olduğunca pozitif yüklensek. Ahh anlatması bile ne kadar heyecan verici bir de yeniden yaşadığımızı düşünsenize. Seni ve konserlerini çok ama çok özledik.

Ve gelelim Kenan Doğulu’ya en yakın İstanbul Açık Hava konseri 19 ve 20 Haziran’da. Ahh ben bütün kış Kenan Doğulu yaz konserlerini bekleyipte o tarihlerde İstanbul’da olamamanın hüznünü yaşamaya başladım bile. Kenan Doğulu konserine gidipte saçımı bir sağa bir sola atmadan yaza başlarsam uğursuz geçiyor o yaz. Hiç keyif almıyorum hep bir terslikler oluyor. Neyse bir çözüm bulacağım bunun için. Ayrıca geçtiğimiz günlerde düzenlediği özel bir parti ile 50. Yaşını kutlayan değerli sanatçımızı tebrik etmek istiyorum. İyi ki doğdun Kenan Doğulu, sevdiklerinde birlikte müzik dolu, sağlıklı, harika bir yaş olmasını dilerim. Ve en yakın tarihte sahne önünde saçlarımı savura savura dans etmek için sabırsızlanıyorum.

Peki sizlerin yaz totemleri nelerdir? Bunu yapmadan ben yaza başlayamam dediğiniz şeyleri sosyal medyadan gönderin bende sizler adına paylaşım yapayım. O zaman sizlere de Kenanlı, Tarkanlı harika bir yaz dilerim.