Dolar $
32.59
%-0.2 -0.06
Euro €
35.08
%-0.04 -0.01
Sterlin £
41.32
%-0 -0
Çeyrek Altın
4001.21
%0.41 15.97
SON DAKİKA

BEGİKAD 7 yaşında

Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve Kadınları Derneği 7. Kuruluş yıl dönümünü görkemli bir balo ile Ankara'da kutladı.

Beşiktaş Başkanı Sn. Hasan Arat, ikinci Başkan Sn. Hüseyin Yücel ve kulüp yöneticilerinden Sn. Altın Mimir, Sn. Kadir Kılıç ve Sn. Mete Vardar’ın katılım gösterdiği gece şampiyonlar ligini aratmayan bir güzellikteydi. 500 kişinin davetli olduğu gecede hem Sn. Hasan Arat hem de BEGİKAD Başkanı Sn. İlker Bayram bütün misafirleri masalarında tek tek ziyaret ederek, tokalaşıp fotoğraf çektirdi. Uzaktan el sallayan değil herkesle etkileşim içerisinde olan bir başkan geleceğe dair umutlarımı yeşertiyor.

 

Gecenin sürprizlerinden biri ise 62. Ziraat Türkiye Kupası’nın da somut olarak sergilenmesiydi. Kupaya dokunup, öpücük kondurmakta benim için güzel bir hatıra olarak fotoğraf galerimdeki yerini aldı. 

Tabi ki sürprizler bu kadar değildi, Türk Pop Müziğinin en değerli ve başarılı isimlerinden, doğuştan Beşiktaşlı şarkıcı Gökhan Tepe BEGİKAD davetlilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Yıllardır çok severek ve büyük hayranlıkla bütün sahnelerini takip ettiğim Gökhan Tepe bu gecede de farkını ortaya koydu. Gece sonunda kısada olsa bir röportaj yapma imkanı bulduğum değerli şarkıcımız Gökhan Tepe’ye de ayrıca teşekkür ederim. 

 

Her anı kusursuzca planlanıp, hazırlanan bu gecenin mimarları BEGİKAD Yönetim Kurulu ve üyelerini de ayrıca tebrik ederim, rant için değil Beşiktaş için kenetlenmeleri çok gurur verici. Umarım önümüzdeki sene bütün kupaları kazanıp 8. yıl balosunu daha büyük coşkuyla kutlamalarına tanıklık edeceğim.