Dolar $
32.89
%0.17 0.05
Euro €
35.34
%0.6 0.21
Sterlin £
41.67
%0.2 0.08
Çeyrek Altın
4029.29
%0.39 15.58
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | Teknoloji Pazar 16 Haziran 2024 10:12

ZUBİZU'LULAR YAZI ŞAHANE KAMPANYALAR İLE KARŞILIYOR!

ZUBİZU'da yaz kampanyaları başladı. Kurban Bayramı'nı ve Babalar Günü'nü karşılamaya hazırlandığımız, yaz tatili planları yaptığımız bugünlerde ZUBİZU; üyelerine onlarca markada %65'e varan ayrıcalıklı hediyeler sunuyor.

ZUBİZU'lular yazı şahane kampanyalar ile karşılıyor!

Babalar Günü, Kurban Bayramı, karne günü gibi pek çok heyecanlı gün ve haftayı karşılamaya hazırlandığımız, yaz tatili planları yaptığımız bugünlerde ZUBİZU; yepyeni yaz kampanyalarıyla üyelerini kendilerine özel ayrıcalıklardan yararlanmaya davet ediyor. Sayısı 5 milyonu geçen ZUBİZU üyeleri yaz mevsimini giyimden ayakkabıya, mobilya ve dekorasyondan beyaz eşyaya, seyahatten gıda ve market alışverişine onlarca markanın birçok kategorideki avantaj ve hediyeleriyle karşılayacak. 

 

Yazlık gardırobunu yenilemek isteyenler için pek çok markada hediyeler 

Özel günlerde sevdiklerine hediye almak veya yazlık gardırobunu daha bütçe dostu fiyatlarla yenilemek isteyen ZUBİZU’lular, giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde Sandshaped’den Gizia’ya, Avva’dan DeFacto’ya, Kiğılı’dan Damat Tween’e, Desa’dan Saat&Saat’e kadar birçok markadaki fırsatlardan yararlanabilecek. 

Gastronomi deneyimlerinde lezzet artıran ayrıcalıklar
Lezzet tutkunu ZUBİZU’lular Silver logolu Mastercard ile seçili ve yazlık rotalarda, d.ream restoranları ile seçkin adreslerde ayrıcalıklardan yararlanarak yaz anılarını lezzetlendirebilecek.

Seyahat ve akaryakıtta avantajlar

ZUBİZU’lular yaklaşan yaz tatiliyle beraber seyahat planları yaparken; Shell, Setur, TUMI, Prontotour ve Otelz.com gibi akaryakıt ve turizm sektörünün seçkin markalarının kendilerine sunduğu hediyelerden yararlanarak seyahatlerini bütçe olarak daha avantajlı hale getirebilecek.


Yazın ev ihtiyaçları bitmez diyen fırsatlar
Yaz dekorları ile ev ihtiyaçlarını gidermek isteyen ZUBİZU’lular Madame Coco’dan Goldmasterhome.com’a, Kiğılı Home’dan Vivense’ye, Karaca’dan Braunshop.com.tr’ye kadar birçok markanın fırsatını kullanabilecek.

ZUBİZU, yaz başlangıcında üyelerini düşünerek bütçe dostu kampanyalar sunuyor. 
Kampanya süreleri ve kampanyalarla ilgili detaylı bilgilere ZUBİZU’dan ulaşılabilir.
  

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR