SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 28 Eylül 2024 10:00

ZSA ZSA ZSU İSTANBUL'DA YENİ MAĞAZASINI AÇTI

Zsa Zsa Zsu, Zekeriyaköy'deki 5'inci mağazasıyla İstanbul'a merhaba dedi. 23 Eylül 2024'te açılan mağaza, dekorasyon tutkunlarını canlı tasarımlarıyla karşılıyor

Zsa Zsa Zsu İstanbul'da yeni mağazasını açtı

Festival havasında gerçekleşen açılış, Solid Mağazacılık Zsa Zsa Zsu Genel Müdürü Gökhan Sezer, Tasarım ve Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Uzan ve Global Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Halil Erin’in katılımıyla, Pazarlama Direktörü Sanem Karacan’ın ev sahipliğinde yapıldı. Gökhan Sezer, İstanbul’daki ilk mağazalarının açılışında yaptığı konuşmada, “Bodrum’da başlayan yolculuğumuz İzmir ve Ankara ile devam etti; şimdi de Türkiye’nin kalbine ulaştığımızı görmekten mutluluk duyuyorum” dedi. Sezer, İstanbul’daki bu mağazanın yalnızca bir başlangıç olduğunu, Türkiye genelinde hızla yayılma hedefinde olduklarını vurguladı.

Zsa Zsa Zsu’nun Zekeriyaköy mağazası, iki katlı yapısı ve yaratıcı mimarisiyle ziyaretçilerine bambaşka bir deneyim sunuyor. Mağaza, iç mekân tasarımı ve deneyim odaklı konseptiyle alışverişi beş duyuya hitap eden bir maceraya dönüştürüyor. Ziyaretçiler, özel olarak tasarlanmış sergileme üniteleri ve uyku alanlarıyla rahat bir ortamda alışveriş yapma fırsatı buluyor. Mağazanın peyzaj tasarımı ise Zekeriyaköy’ün doğal atmosferiyle bütünleşerek görsel bir şölen sunuyor.

Mağazanın en dikkat çekici yeniliği, Zsa Zsa Zsu House. Bu alan, markanın özgün tarzını ev konseptiyle birleştiriyor ve ilham veren tasarımları sıcak bir atmosferde sunuyor. Zsa Zsa Zsu House, farklı bir yaşam stili deneyimi arayanlar için mükemmel bir merkez olacak. 

Zsa Zsa Zsu, İstanbul’daki açılışıyla etkisini artırırken, renkli ve enerjik tasarımlarıyla ev dekorasyonuna yeni bir soluk getiriyor. Ekim ayında Marmara Forum, Mall of İstanbul ve Emaar Square Mall’da açılacak yeni mağazalarıyla büyüme yolculuğunu sürdürecek. Zsa Zsa Zsu, tüm Türkiye’yi etkisi altına alma hedefiyle hızla ilerliyor.

ABONE OL