Dolar $
32.89
%0.16 0.05
Euro €
35.29
%0.47 0.16
Sterlin £
41.66
%0.17 0.07
Çeyrek Altın
4031.71
%0.45 17.98
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Kültür - Sanat - Magazin Perşembe 13 Haziran 2024 11:03

ZORLU PSM'DE BU HAFTA; 10-16 HAZİRAN

Zorlu PSM'de bu hafta, 25 yılı aşkın süredir dünya çapında konserler veren ve albümleri Avrupa'da 500 binin üzerinde satan İngiliz müzik grubu Archive, 12 Haziran'da izleyicilerini Turkcell Sahnesi'nde müzikal bir yolculuğa çıkaracak.

Zorlu PSM'de Bu Hafta; 10-16 Haziran

Rock N’Roll sahnesinde adeta nefesleri kesen “Lonely”, “Mr Doctor Man” ve "No Love in LA" gibi daha birçok sevilen şarkılarıyla geçmişin punk ve rock ruhunu  bugünün ruhuyla harmanlayan, eşarplar, şapkalar, şallı gömlekler ve makyajlarıyla sahne performansları adeta nefesleri kesen Palaye Royale , 10 Haziran’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne gelmeye hazırlanıyor. 

Çağdaş dans eseri Heartquake, 10 Haziran’da %100 Studio’da benzersiz bir deneyim sunmaya hazırlanırken, Vestel Amfi’de Açıkhava keyfi devam ediyor. 

touché by N Kolay’da ise son dönemde kendi setlerini sahneleyen ve izleyenlerden tam not alan Bengi Apak, 11 Haziran akşamı seyirci karşısına çıkıyor.

 

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 10 HAZİRAN // touché by N Kolay // 21.00

Zorlu PSM’de geçtiğimiz sezonlarda her hafta Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile seyirci karşısına çıkan İbrahim Selim’in sevilen şovu “İbrahim Selim ile Bu Gece” izleyicilerini Haziran ayında da Zorlu PSM touché by N Kolay’da bekliyor. 

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

PALAYE ROYALE // 10 HAZİRAN // TURKCELL SAHNESİ // 21.30

Güçlü vokallerinin yanı sıra eşarplar, şapkalar, şallı gömlekler ve makyajlarıyla sahne performanslarını sanatsal bir deneyime dönüştüren Palaye Royale İstabul’da müzikseverlerle buluşacak. Rock N’Roll sahnesinde adeta nefesleri kesen “Lonely”, “Mr Doctor Man” ve "No Love in LA" gibi daha birçok sevilen şarkılarıyla geçmişin punk ve rock ruhunu  bugünün ruhuyla harmanlayan Palaye Royale, 10 Haziran’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne geliyor.

Kapı Açılış: 20.30

Etkinlik: 21.30

HEARTQUAKE // 10 HAZİRAN // %100 STUDIO // 20.30

Heartquake, hareket araştırması fikrini bedenin yaşadığı coğrafya ile olan somatik ilişkilenme hali üzerinden alan bir çağdaş dans eseridir. Türlü “sallantılı” hallerin, arayışlar, çabalamalar, ilişkilenmeler ve inşa edememeler üzerinden koreografik olarak örüldüğü eser yaşam tarzımıza dönüşmüş sallantılılığa odaklanıyor. Çabalamaların, bir yere varamamanın, çok verimli olup bir verim elde edememenin, yorulmaların, duramamaların normalimize dönüştüğü altından faylar geçen toprak parçasında herhangi bir şeyde beklemek belki buraların doğasına aykırıdır ve her yıkıma rağmen tek kalan bizlerin çabasıdır. Heartquake 10 Haziran’da %100 Studio’da.

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 20.30

DJ PARTY: HATİCE ARICI // 11 HAZİRAN // VESTEL AMFİ // 18.00

Ücretsiz etkinliğe zorlupsm.com adresinden kayıt olabilirsiniz.

Kapı Açılış: 17.00

Etkinlik: 18.00

 

CİMRİ // 11 HAZİRAN // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Semaver Kumpanya, Moliere'in ünlü eseri "Cimri” oyununu, Tansu Biçer’in yorumu ve Serkan Keskin’in çok konuşulan “Harpagon” performansıyla 7 sezondur kapalı gişe sahneliyor. "Dünyadaki insanların en az insan olanı; yeryüzündeki canlıların en katı yüreklisi, pintilerin en pintisidir. Onun sevmesinden kuru, onun okşamasından kısır bir şey olamaz. Vermek öylesine zoruna gider ki, selam bile vermez kimseye, onu bile alır; yalnız alır..." Böyle betimliyor onu tanıyanlar Cimri'yi... Kimdir bu Cimri? Gerçekten de dedikleri kadar acımasız, katı yürekli, pinti ve kötü müdür? İnsan doğuştan mı böyle olur? Sadece yazılmış bir karakter midir? Etrafımızda var mıdır böyleleri? Nasıl bir şey olurdu böylesi bir insanla yaşamak? 17. yüzyılda yaşamış Fransız komedya yazarı Moliere'in ünlü eseri Cimri'de belli bir zümreye bakmakla bir genelleştirmeye bakmak arasındaki pencereden birçok insanın ve ailelerin iç ve dış yapısına bakacak, garip rastlantılara tanık olacaksınız.

 

Kapı Açılış: 20.00

Etkinlik: 20.30

 

BENGİ APAK STAND UP // 11 HAZİRAN // touché by N Kolay // 21.00

Son dönemde kendi setlerini sahneleyen ve izleyenlerden tam not alan Bengi Apak, 11 Haziran akşamı touché by N Kolay sahnesinde seyirci karşısına çıkıyor.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

ARCHIVE // 12 HAZİRAN // TURKCELL SAHNESİ // 21.30

Elektronik, trip hop, deneysel rock, post-rock ve progresif rock tarzlarından esinlenen, 25 yılı aşkın süredir dünya çapında konserler veren, albümleri Avrupa’da 500 binin üzerinde satan İngiliz müzik grubu Archive, 12 Haziran akşamı Zorlu PSM’de müzikseverler ile buluşacak. 12 Haziran akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleştirilecek Archive konserinin biletleri passo.com.tr’de! 

 

Kapı Açılış: 20.30

Etkinlik: 21.30

 

KEL DİVA // 12 HAZİRAN // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 18.00 - 20.30

Bir İngiliz burjuva ailesinin, İngiliz koltuklarla döşenmiş oturma odası. Bir İngiliz akşamı. Yıkımın ortasında, Bay ve Bayan Smith, ellerinde kalan son İngilizlik kırıntılarıyla Bay ve Bayan Martin’i evlerinde ağırlayacaklar. Peki evde en ufak bir yangın başlangıcı bile yokken İtfaiye Şefi’nin Hizmetçi Mary’nin taburesi üzerinde ne işi var? Onlar Londra dolaylarındaysa bizi delirten, who? Bu kadar yabancılaştıran, what? Diva aslında kelse bizim gerçeğimiz saat kaçta gelecek? Bu karışıklığı sürdürmek kimin işine geliyor? Bilmeye çalışmayalım. Her şeyi olduğu gibi bırakalım. (mı?) Eugène Ionesco’nun, eşsiz kaleminden çıkan soyutlama ve absürdizmin kusursuz bir şekilde harmanlandığı bu oyun; Kel Diva Haziran ayında da Zorlu PSM’de. 

  

Kapı Açılış: 17.30 -20.00

Etkinlik: 18.00 - 20.30

MİSKET // 12 HAZİRAN // %100 STUDIO // 20.30

Gökkuşağını sığdırmışlar bu küçücük şeyin içine, baksana Güneş’te nasıl da parlıyor? … Âlem demek; eğlence demek! Eğlence demek; Misket demek! Misket demek? Her şey demek! Ben, sen, biz demek! Misket 12 Haziran’da %100 Studio’da seyirciyle buluşuyor.

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 20.30

 

UNFORGETTABLES BY CEMİL "SUMMER COMES" // 12 HAZİRAN // touché by N Kolay // 21.00

Başarılı yorumcu Cemil Sağyaşar, dünya müziğinde unutulmayan şarkılardan film melodilerine, Frank Sinatra'dan Tom Jones'a, Nat King Cole'dan Andy Williams'a uzanan bir genişlikte eşsiz ve zamansız şarkılardan oluşan projesi “Unforgettables by Cemil” ile 12 Haziran akşamı touché by N Kolay'da sahne alıyor.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

KADINLAR VOLEYBOL MİLLETLER LİGİ: TÜRKİYE – TAYLAND // 12 HAZİRAN // VESTEL AMFİ // 21.00

Vestel Sunar: Kadınlar Voleybol Milletler Ligi heyecanı Vestel Amfi’de yaşanıyor. Ücretsiz etkinliğe zorlupsm.com adresinden kayıt olabilirsiniz.

KADINLAR VOLEYBOL MİLLETLER LİGİ: DOMİNİK CUMHURİYETİ – TÜRKİYE // 13 HAZİRAN // VESTEL AMFİ // 21.00

Vestel Sunar: Kadınlar Voleybol Milletler Ligi heyecanı Vestel Amfi’de yaşanıyor. Ücretsiz etkinliğe zorlupsm.com adresinden kayıt olabilirsiniz.

 

SOLANCH DE LA ROSA // 13 HAZİRAN // touché by N KOLAY // 21.00

Latin, pop ve R&B türlerini kendine has üslubuyla yorumlayan, 9 senedir İstanbul’da yaşayan Kübalı şarkıcı Solanch De la Rosa, 13 Haziran'da touché by N Kolay'da sahne alıyor.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

KADINLAR VOLEYBOL MİLLETLER LİGİ: TÜRKİYE – ÇİN // 15 HAZİRAN // VESTEL AMFİ // 21.00

Vestel Sunar: Kadınlar Voleybol Milletler Ligi heyecanı Vestel Amfi’de yaşanıyor. Ücretsiz etkinliğe zorlupsm.com adresinden kayıt olabilirsiniz.

KADINLAR VOLEYBOL MİLLETLER LİGİ: DOMİNİK CUMHURİYETİ – BREZİLYA // 16 HAZİRAN // VESTEL AMFİ // 21.00


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR