Dolar $
33.07
%0.2 0.06
Euro €
36.06
%0.11 0.04
Sterlin £
42.85
%-0.01 -0
Çeyrek Altın
4284.46
%2.01 83.33
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | Kripto Para Salı 16 Temmuz 2024 18:01

ZİGNALY, TOKEN ARZINI YÜZDE 25 ARTIRMAYI HEDEFLİYOR

Zignaly, ZIG Token arzını yüzde 25 artırarak toplam arzı 2,5 milyara çıkarmayı ve kendi blok zinciri ZIG Chain'i başlatarak herkes için finansal özgürlüğü mümkün kılmayı hedefliyor. Bu önemli karar, sadece ZIG hodler'larının katılacağı bir oylamayla belirlenecek ve kurulacak ZIG Chain Vakfı, ekosistemin gelişimine rehberlik edecek.

Zignaly, token arzını yüzde 25 artırmayı hedefliyor

Kripto ekonomisinde yeni standartlar belirlemeye hazırlanan Zignaly, $ZIG token'larının arzını yüzde 25 oranında artırmayı ve bugüne kadarki tüm yakmaların ardından toplam arzı 2,5 milyar seviyesine çıkarmayı planlıyor. Herkes için servet yaratma fırsatlarının kilidini açma vizyonuyla hareket eden Zignaly, bu vizyon doğrultusunda kendi blok zinciri ZIG Chain’i başlatıyor. İnşa ettiği Servet Yaratma Altyapısı, dünya çapında herkes için finansal özgürlüğü mümkün kılmayı hedefliyor. Bu önemli karar, ZIG Chain ile birlikte merkeziyetsizleşmenin bir göstergesi olarak yalnızca ZIG hodler’larının katılacağı bir oylamayla alınacak. Kullanıcılar, bu oylamayla bazı noktalarda söz sahibi olacak ve Zignaly’nin geleceğini şekillendirecek.

Oylamaya katılacak kullanıcılar bir ERC-20 ağına ZIG Token’larını gönderecek, cüzdanlarını bağlayacak ve teklifi inceledikten sonra oy ver düğmesine basıp cüzdanındaki mesajı imzalayarak oylamaya katılabilecek. Oylama 5 Temmuz’da başlayacak ve 250 bin $ZIG ödül seçmenler arasında orantılı olarak dağıtılacak. Oylama dönemi 12 Temmuz’a kadar sürerken, 5 Temmuz itibarıyla token bakiyeleri görüntülenecek.

ZIG Chain Vakfı, topluluğun desteğiyle büyüyecek

Servet üretimini merkeziyetsizleştirmeyi ve bunu geleneksel sistemlerden dışlanmış yüzde 99,9’luk kesimin erişimine açmayı planlayan Zignaly, bu misyonu gerçekleştirmek için liderlik edecek ve ZIG Chain ekosistemini ileriye taşıyacak bağımsız bir kuruluş olan ZIG Chain Vakfı’nı kuruyor. Düzenleyici uyumluluk konusunda güçlü bir geçmişe sahip olan Zignaly, Güney Afrika Finansal Hizmetler Yürütme Kurumu’ndan Kategori 2 Lisansıyla dünyanın ilk lisanslı sosyal yatırım platformu oluşturdu. Bu bağlamda Zignaly, G20 ülkelerindeki en gelişmiş Dijital Varlık Düzenleme rejimlerinden biri altında faaliyet gösterebiliyor.

ZIG Chain ekosisteminin gelişimine ve büyümesine rehberlik eden ZIG Chain Vakfı, uygun yönetişimin sağlanması ve karar alma süreçlerinin merkezden uzaklaştırılmasını da sağlıyor. ZIG Chain’in erişim ve faydasını genişletmek için ortaklıkları kolaylaştırmayı da hedefleyen vakıf, farklı yargı bölgelerinde düzenleyici uyumluluğun sürdürülmesi için çalışmalarına devam ediyor. ZIG Chain Vakfı kripto ekonomisinde yeni standartlar belirlerken, topluluğun gücü ve desteğiyle büyümeye devam ediyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR