Dolar $
33.07
%-0.21 -0.07
Euro €
35.78
%-0.28 -0.1
Sterlin £
42.31
%-0.85 -0.36
Çeyrek Altın
4259.23
%-0.22 -9.3
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Perakende Perşembe 01 Ağustos 2024 14:01

YÜZ TİPİNİZE UYGUN GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ MODELLERİ ATASUN OPTİK'TE

Birbirinden farklı renk ve model seçenekleriyle her dönemin vazgeçilmezi olan güneş gözlükleri, tarzını öne çıkarmak isteyenlerin en önemli aksesuarlarından biri oluyor. Güneş gözlüğü seçiminde öne çıkan ilk kriterlerden biri ise yüz tipine uygunluğu oluyor. Atasun Optik, geniş ürün yelpazesiyle her yüz tipine uygun, dünyaca ünlü markaların güneş gözlüğü modellerini tüketiciyle buluşturuyor.

Yüz tipinize uygun güneş gözlüğü modelleri Atasun Optik'te

Yuvarlak yüz hatlarına sahip kişiler, Inesta ve Hawk’ın keskin ve geometrik çerçeveli güneş gözlükleri ile yüzlerine derinlik katabiliyor. Bu çerçeveler, yüzün yumuşak hatlarını dengeleyerek, daha belirgin bir görünüm sağlıyor.

Kalp şeklinde yüz hatlarına sahip olanlar ise Ray-Ban ve Boss’un yuvarlak ve köşeli çerçeveli güneş gözlüklerini tercih ediyor. Bu modeldeki güneş gözlükleri alın bölgesinin genişliğini azaltarak, yüzün alt kısmına doğru bir daralma illüzyonu yaratmasına yardımcı oluyor.

Kare yüz şekline sahip kişiler, Tom Ford ve Gucci'nin oval çerçeveleri ve damla model güneş gözlükleri ile yüz hatlarının sert köşelerini yumuşatabiliyor ve daha zarif bir görünüm elde edebiliyor.

Oval yüz hatlarına sahip kişiler içinse, Burberry ve Versace’nin dikdörtgen çerçeveli güneş gözlükleri, yüzün uzunluğunu dengeleyerek daha orantılı bir görünüm sağlıyor.

Üçgen yüz şekline sahip olanlar, Vogue ve Ralph Lauren’in çene genişliği ile orantılı güneş gözlükleri ve çerçevesiz modelleri ile yüzlerinin alt kısmını daha dolgun gösterebiliyor ve bu sayede yüz hatlarını daha dengeli bir hale getirebiliyor.

Her yüz tipine uygun, farklı tarz ve modelde güneş gözlüğü seçeneklerine Atasun Optik’lerden, atasunoptik.com.tr ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.